Raportul analitic al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare în cadrul proiectului „Oportunități mai bune pentru tinerii și tinerele care nu beneficiază de educație, formare și locuri de muncă”

În contextul în care în ultimii ani fenomenul NEET este abordat și în cadrul de politici al Republicii Moldova, raportul prezentat de CPD are drept scop elucidarea situației tinerilor NEET din țară, și oferirea recomandărilor de măsuri legislative, care vor aborda mult mai complex fenomenul respectiv.

Printre recomandările CPD se numără: flexibilizarea locului de studii, măsuri de facilitare a procesului de tranziție de la studii la încadrarea în câmpul muncii, dezvoltarea serviciilor de îngrijire pentru copii la locul de studii, ș.a. Pentru a lua cunoștință cu recomandările CPD pe marginea incluziunii tinerilor NEET, consultați documentul de mai jos.

Acest raport este elaborat de către Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare în cadrul proiectului „Oportunități mai bune pentru tinerii și tinerele care nu beneficiază de educație, formare și locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor și Tinerelor NEET)”, implementat de către Fundația Est -Europeană în parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, Consiliul Național al Tineretului din Moldova și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia.

Altele

Raport de Evaluare a nivelului de dezvoltare organizațională a structurilor de Tineret din Republica Moldova

Citește

ACCESUL TINERILOR LA LOCUINȚE

Citește

Отчет потребностей молодёжи Рыбницкого района (Приднестровье)

Citește

Raport de evaluare a necesitățiilor tineriilor din raionul Rezina

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut