Youth Voices Matter: Evidence Based Structured Dialogue Vizită de studiu în Lituania

În perioada 25 iulie – 2 August 2019 la Vilnius, Lituania a avut loc a doua activitate în cadrul proiectului ”Youth Voices Matter: Evidence Based Structured Dialogue”, evenimentul a fost găzduit de Institute for Policy Research and Analysis(Lituania) cu participarea tinerilor și lucrătorilor de tineret din cadrul Consiliului Național al Tineretului din Moldova, și Tineretul Progresiv Armean, Consiliul Național al Tineretului din Slovenia, Consiliul Tineretului din România și Consiliul Național al Organizațiilor de Tineret din Georgia.

În cadrul evenimentului de la Vilnius participanții au pus accent pe politicile de tineret și cum acestea sunt dezvoltatea în fiecare țară în parte, experiența organizațiilor în lucrul cu politicile de tineret. Totodată au avut loc sesiuni de analiză și cercetare a sectorului de tineret și care sunt cerințele și nevoile specifice ale tinerilor ca într-un final să fie dezvoltat un ghid cu recomandări de dezvoltare a sectorului.

De asemenea în perioada aflării în Lituania reprezentanții celor 6 organizații au avut ocazia să efectueze o vizită la municipalitatea Trakai unde au aflat despre politicile municipale de tineret care sunt implementate în regiune.

Proiectul Youth Voices Matter: Evidence Based Structured Dialogue (YVM) este un proiect de tip Erasmus+  din categoria Key Action 2 care este implementat de CNTM în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Slovenia (National Youth Council of Slovenia), Institute for Policy Research and Analysis(Lituania), Consiliul Tineretului din România, Tineretul Progresiv Armean (Armenian Progressive Youth) și Consiliul Național al Organizațiilor de Tineret din Georgia (National Youth Council of Youth Organizations of Georgia NCYOG).

Alte noutăți

Cultivăm Împreună Frumusețea și Solidaritatea!

Citește

EaP NYC Candidate for the board of European Youth Forum – Teodora Panuș

Citește

Noi oportunități pentru tinerii aleși locali. În Moldova a fost lansată platforma Tinerilor Primari și Consilieri Locali

Citește

Временная защита лиц, перемещенных из Украины: анализ законодательства и интеграция на рынок труда

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut