Vă așteptăm la Gala Teatrului Intercultural, ediția a II-a

Consiliul Național al Tineretului din Moldova organizează, în cadrul proiectului „Dialog intercultural în Moldova” „Gala Teatrului Intercultural”, ediția a II-a, la data de 25 noiembrie, Liceul „Gheorghe Asachi” din Chișinău, începând cu ora 11.00.

Gala Teatrului Intercultural este un eveniment în cadrul căruia, opt echipe formate în regiunile de implementare a proiectului, vor aborda subiecte precum toleranța, discriminarea, comunicarea între religii, culturi, etnii, etc. Acestea, prin intermediul unor piese de teatru vor contribui la sensibilizarea populației în acest sens.

Deseori, în viața noastră, în special în Republica Moldova, întâlnim nenumărate cazuri de discriminare. Mulți dintre noi ori „închidem ochii”, ori nu știm cum să reacționăm în astfel de situații. De aceea, prin intermediul acestui eveniment, „Gala Teatrului Intercultural”, urmărim informarea corespunzătoare și sensibilizarea populației în ce privește discriminarea în bază de gen, naționalitate, cunoștințe, angajarea în câmpul muncii, etc.

În acest sens, avem desosebita plăcere de a vă invita la cea de-a II-a ediție a evenimentului „Gala Teatrului Intercultural” unde vom avea posibilitatea să demonstrăm că discriminarea, intoleranța, stereotipurile, lipsa de comunicare nu-și au loc în comunitățile din care facem parte.

Acest eveniment este  organizat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în cadrul proiectului „Dialog intercultural în Moldova”,  susținut financiar de către Fundația Elvețiană pentru Copii „Pestalozzi”. Opiniile exprimate aparțin Consiliului Național al Tineretului din Moldova și nu reflectă în mod necesar poziția donatorilor.

Alte noutăți

Cultivăm Împreună Frumusețea și Solidaritatea!

Citește

EaP NYC Candidate for the board of European Youth Forum – Teodora Panuș

Citește

Noi oportunități pentru tinerii aleși locali. În Moldova a fost lansată platforma Tinerilor Primari și Consilieri Locali

Citește

Временная защита лиц, перемещенных из Украины: анализ законодательства и интеграция на рынок труда

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut