Un nou acord de parteneriat în domeniul promovării antreprenoriatului în rândul tinerilor

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) împreună cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) au semnat astăzi, 18 mai, un acord de colaborare privind abilitarea economică a tinerilor, prin intermediul căruia aceștia vor fi capacitați și vor avea posibilitatea să-și creeze propria afacere.

CNTM este structura reprezentativă a 46 de organizații de tineret, ce are misiunea de a promova interesele tinerilor din Moldova, de a contribui la dezvoltarea structurilor asociative de tineret prin desfășurarea programelor și activităților de instruire, informare, lobby și consultare.

Prin intermediul organizațiilor de tineret, aceasta împuternicește, încurajează, implică, reprezentă și susține tinerii din întreaga țară. Având mai multe direcții de activitate, CNTM își dorește să mărească numărul tinerilor în structurile de conducere, să-i implice în procesul de luare a deciziilor, să le formeze spiritul civic, promovând voluntariatul, să le ofere posibilități prin care îți pot crea și îmbunătăți capacitățile lor financiare.

Organizația pentru dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici și mijlocii (ODIMM) este o instituție publică, necomercială, non-profit, care activează în coordonarea Ministerului Economiei şi cu alte autorităţi centrale şi locale, asociaţii de afaceri, prestatorii de suport în afaceri şi Intreprinderi mici și mijlocii.

Datorită acestui acord va fi promovat antreprenoriatul în rândul tinerilor. Aceștia vor avea acces la instruirile, seminarele și workshop-urile organizate de ODIMM, va fi elaborat un program educațional în acest sens un calendar al evenimentelor dedicate abilitării economice a tinerilor. Sperăm să fie un început de parteneriat, cu multe oportunități și posibilități pentur tineri.

Alte noutăți

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene!

Citește

Better Learning Programme/BLP1

Citește

Youth Summer Camp: Safety, Security, and Mental Well-being

Citește

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut