Start perioadei de desemnare a candidaților la funcțiile elective în circumscripțiile de nivelul II

Mâine, 6 septembrie, începe perioada de desemnare a candidaților la funcțiile elective în circumscripțiile de nivelul II.

CNTM încurajează partidele politice să acorde o atenție specială tinerilor talentați și dedicați care doresc să se implice în viața politică locală. Desemnarea tinerilor în calitate de candidați la funcțiile elective aduce numeroase beneficii atât pentru partidele politice, cât și pentru societate în ansamblu. Reînnoirea și diversificarea leadershipului, reprezentarea corectă a diversității sociale, angajarea și implicarea tinerilor în procesul democratic sunt doar câteva dintre aceste beneficii. Tinerii sunt prezentul, și noi avem idei proaspete și soluții inovatoare pentru provocările locale.

Dragi tineri, acesta este apelul nostru către voi: Implicați-vă în procesul democratic, exprimați-vă viziunea pentru comunitatea voastră și luptați pentru schimbarea pe care o doriți să o vedeți în țara noastră. Nu vă subestimați niciodată potențialul de a face diferența! Candidați pentru funcțiile elective și transformați-vă ideile în acțiuni concrete.

Formularele listelor de subscripție vor putea fi solicitate de la consiliul electoral de circumscripție de nivelul doi, începând cu data de 19 septembrie curent.

  • Toate informațiile despre alegerile locale generale le puteți găsi pe pagina web oficială a Comisiei Electorale Centrale www.cec.md, la rubrica „Alegeri locale generale 2023”.

*Acest material este realizat de „Consiliul Național al Tineretului din Moldova”, în cadrul proiectului “Cetățeni activi, comunități prospere-faza II”, implementat cu suportul Fundației Est-Europene din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia. Opiniile exprimate aparțin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.

Alte noutăți

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene!

Citește

Better Learning Programme/BLP1

Citește

Youth Summer Camp: Safety, Security, and Mental Well-being

Citește

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut