Sesiune de instruire a 30 de tineri activiști din organizațiile de tineret studențești privind votul informat și procedura de vot pentru studenți

În contextul Alegerilor Președintelui din 30 octombrie 2016, Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în parteneriat cu Alianța Studenților din Moldova, cu sprijinul Asociației Promo-LEX, din sursele Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), organizează joi, 13 octombrie 2016, o Sesiune de instruire a 30 de tineri activiști din organizațiile de tineret studențești privind votul informat și procedura de vot pentru studenți.

Această sesiune va fi realizată în parteneriat cu CICDE care va instrui liderii din domeniul ONG studențești și Senatele studențești în elaborarea unor campanii de informare privind participarea la vot a studenților. Aceștia vor avea în calitate de follow-up obligativitatea organizării unor campanii de informare și mobilizare în instituțiile de învățământ și căminele studențești. În acest scop tinerii vor primi materiale informative și alte elemente de suport în realizarea acestora, inclusiv suport pentru promovarea evenimentelor, din partea echipei de comunicare CNTM. Tinerii vor utiliza date statistice și studii tematice pentru a arăta cât de mult valorează implicarea lor civică și care sunt costurile inactivității.

În acest sens, pentru a participa la Sesiunea de instruire a tinerilor activiști din organizațiile de tineret studențești privind votul informat și procedura de vot pentru studenți, vă rugăm să vă înregistrați, contactându-l pe Daniel Cojocari. Evenimentul se va desfășura în mun. Chișinău, la data de 13.10.2016, pe durata întregii zile, începând cu ora 9:00, în incinta Sălii Polivalente a căminului Academiei de Științe a Moldovei (Șoseaua Hâncești 55/4, or. Chișinău). Ulterior, toate detaliile legate de eveniment vă vor fi comunicate în urma înregistrării.

Ținem să menționăm, că toate cheltuielile legate de alimentarea și transportul participanților (în caz de necesitate) la eveniment sunt acoperite de organizatori.

Informația vă rugăm să fie transmisă lui Cojocari Daniel, membru echipei CNTM, la adresa de E-mail: daniel.cojocari@cntm.md, iar pentru orice informație adițională vă rugăm să-l contactați la numărul (+373 68) 534 510 ori la sediul Consiliului Național al Tineretului din Moldova: Chișinău, str. Petru Rareș 18.

Alte noutăți

EaP NYC Candidate for the board of European Youth Forum – Teodora Panuș

Citește

Noi oportunități pentru tinerii aleși locali. În Moldova a fost lansată platforma Tinerilor Primari și Consilieri Locali

Citește

Временная защита лиц, перемещенных из Украины: анализ законодательства и интеграция на рынок труда

Citește

Anunț de selectare a participanților la școala de primăvară „Satul copiilor”, Elveția

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut