thumb image

CNTM vă invită să participați la cea de-a treia ediție a Conferinței Națională a Organizațiilor de Tineret

Pentru al treilea an consecutiv, Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu suportul Ministerului Tineretului și Sportului, organizează Conferința Națională a Organizațiilor de Tineret. Aceasta are drept obiectiv crearea unei comunități a organizațiilor de tineret și oferirea unui suport  necesar în capacitarea instituțională a organizațiilor de tineret. Conferința Națională va întruni reprezentanți ai peste 40 de organizații de tineret din întreaga țară.

În urma evaluării instituționale din acest an, efectuate de CNTM, au fost selectate trei domenii pe care se va axa conferința din această ediție:

  • RBA (Right Based Aprroach) – participanții vor fi informați mai aprofundat în ceea ce ține drepturile omului și cum ar trebui să le abordeze. Sesiunea se va desfășura în limba engleză;
  • Instrumente New Media și de Comunicare – participanții vor descoperi mai multe metode și căi de comunicare, care vor facilita îmbunătățirea relațiilor dintre membrii din organizație și care, de asemenea, vor deveni principalele surse de informare. 
  • Instrumente de planificare – participanții vor fi instruiți în domeniul planificării și implementării strategice, prin intermediul căruia vor dobândi cunoștințele necesare de a coordona procesele de planificare în cadrul organizațiilor lor.

Pentru a participa la conferință trebuie să fiți reprezentant al unei organizații de tineret din țară și să completați formularul, ce îl găsiți AICI, până la data de 18 noiembrie 2016.

Atenție, numărul de locuri pentru fiecare domeniu este limitat, astfel participanții vor fi selectați conform ordinii înscrierii. 

Conferința va avea loc în perioada 25 – 27 noiembrie 2016, la Vadul-lui-Vodă. Toate cheltuielile pentru cazarea și alimentarea participanților urmează a fi acoperite de către organizatori.

Detaliile suplimentare privind locația și agenda evenimentului, vor fi transmise nemijlocit participanților.

Pentru mai multe detalii sau dacă aveți neclarități, nu ezitați să ne contactați:

Valeriu Drăgălin,

coordonatorul direcției Dezvoltare Instituțională CNTM;

email- valeriu.dragalin@cntm.md.