thumb image

CNTM anunță concurs de selectare a unui expert/companie în evaluare

Consiliul Național al Tineretului lansează concursul privind selectarea unui expert/companie care se va ocupa de evaluarea fazei a doua a proiectului „Dialog intercultural în Moldova”  (2014 – 2016).

Proiectul are drept scop de a spori nivelul de toleranță al tinerilor și copiilor din Moldova cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani, prin dezvoltarea competențelor interculturale ale acestora, dar și ale profesorilor, părinților, specialiștilor de tineret etc. Acesta este implementat în 8 regiuni: Bălți, Cahul, Chișinău, Cimișlia, Edineț, Soroca, Ungheni și UTA Găgăuzia începând din 2015. Este implementat de către Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) și susținut de Fundaţia Elveţiană pentru Copii „Pestalozzi” (PCF), în perioada Aprilie 2010 – Decembrie 2019 (structurat în trei faze de implementare).

Scopul evaluării este de a măsura relevanța, eficiența, durabilitatea și managementul proiectului în faza a doua și de a elabora un set de recomandări și instrumente necesare, conform metodologiei identificate.

Cerințe pentru candidat:

  • experiență în toate etapele de management ale proiectului (planificare, implementare, monitorizare și evaluare);

  • cunoștințe în domeniul drepturilor copiilor, politici pentru tineri, educație, educație interculturală;

  • experiență de evaluare în domeniul educației formale și non-formale;

  • cunoștințe și abilități de aplicare a diverselor metodologii de evaluare;

  • competența de lucru bazat pe rezultate, precum și elaborarea rezultatelor pertinente în situații de termenul-limită;

  • cunoașterea excelentă a limbii române şi engleze.

Persoanele interesate vor expedia dosarele, care vor conține CV-ul expertului/companiei, metodologia de evaluare și oferta comercială prin e-mail la adresa intercultural.dialog@gmail.com, cu mențiunea „Expert elaborare studiu”, până la data de 22 mai 2016.

Doar persoana sau compania selectată va fi contactată.

Pentru mai multe informații privind responsabilitățile și contextul evaluării, vă rugăm să consultați Termenii de referință ai poziției (în limba engleză), sau să o contactați pe:

Galina Petcu,

Coordonatorul proiectului „Dialog intercultural în Moldova”,

Consiliul Național al Tineretului din Moldova,

Email: Galina.petcu@cntm.md,

Telefon: 068050315.