„La Strada” îşi măreşte echipa de voluntari

Centru Internaţional „La Strada” lansează campania de recrutare a voluntarilor. Lărgirea echipei de voluntari are loc în baza unui concurs desfăşurat în două etape. Prima etapă rezidă în completarea şi expedierea unui Formular de participare şi a unui CV în adresa “La Strada”, persoanele selectate fiind invitate ulterior şi pentru un interviu.

Formularul de aplicare poate fi accesat AICI şi urmează a fi completat şi trimis, împreună cu CV-ul, până la data de 13 noiembrie (inclusiv) pe adresa de e-mail voluntari@lastrada.md sau la adresa poştală: MD-2012, Chişinău, Moldova, CP 259. 

Persoanele selectate vor participa la instruiri şi activităţi privind următoarele tematici:

  • # Prevenirea Violenţei în Familie;
  • # Promovarea Siguranţei Copiilor pe Internet;
  • # Prevenirea Exploatării Sexuale Comerciale a Copiilor;
  • # Prevenirea Traficului de Ființe Umane.

Fondat în 2001, după mai bine de un deceniu de activitate, Centrul Internaţional “La Strada” are un nume bine cunoscut nu numai în sfera societăţii civile din Republica Moldova, dar şi pe plan internaţional. Fiind în prezent una dintre organizaţiile internaţionale puternice, ce fac parte dintr-o reţea europeană anti-trafic cu acelaşi nume, “La Strada International” este prezentă în opt state de origine şi destinaţie a traficului de fiinţe umane din Europa Centrală şi de Est – Belarus, Bulgaria, Cehia, Macedonia, Moldova, Polonia, Olanda, Ucraina. Organizaţia activează pentru a asigura o lume fără trafic de fiinţe umane prin promovarea respectului pentru drepturile omului.

Misiunea echipei de voluntari, la rândul ei, este de a contribui activ la protecţia şi promovarea în rândul tinerilor a drepturilor şi intereselor legale ale grupurilor vulnerabile la nivel individual, legislativ şi executiv. 

Pentru informaţii suplimentare apelaţi: 0 (22) 23 49 06 (extensia 1). Persoana de contact este Eugenia Maxim – Coordonatare a Programului “Educatori de la Egal la Egal”, Centrul Internaţional „La Strada”.

Alte noutăți

Cultivăm Împreună Frumusețea și Solidaritatea!

Citește

EaP NYC Candidate for the board of European Youth Forum – Teodora Panuș

Citește

Noi oportunități pentru tinerii aleși locali. În Moldova a fost lansată platforma Tinerilor Primari și Consilieri Locali

Citește

Временная защита лиц, перемещенных из Украины: анализ законодательства и интеграция на рынок труда

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut