Invitație de implicare în Săptămâna Naţională a Sănătăţii (SNS) 2015

Asociaţia obştească „Tinerii pentru dreptul la viață” (TDV) ce activează în calitate de Secretariat al Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat va organiza în perioada 3 – 9 august, 2015, Săptămâna Națională a Sănătăţii (SNS) 2015, ediția a V-a, în cadrul proiectului „Motivarea și implicarea organizațiilor de tineret ca instituții-gazdă a activității de voluntariat” finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Evenimentul este destinat organizațiilor/instituțiilor care au scop promovarea unui mod sănătos de viaţă şi al voluntariatului printre toate categoriile de vârstă și grupuri de beneficiar, axându-se în special pe categoria tinerilor, adolescenţilor şi copiilor din Republica Moldova.

Rugăm organizaţiile/instituţiile publice sau private care doresc să se implice activ în SNS 2015, să descarce Formularul de participare SNS 2015, să-l completeze şi să-l trimită până la data de 29 iulie, pe adresa tdv_secretariat@yahoo.com .

Menționăm că activitățile planificate vor fi incluse în Calendarul SNS 2015 ce va fi prezentat mass-mediei naționale. La final se va elabora Raportul SNS 2015 care va cuprinde descrierea narativă şi financiară a evenimentului. Acest raport şi fotografiile de la activităţi vor fi postate pe site-urile organizaţiilor participante.

Săptămâna Naţională a Sănătăţii 2015 este organizată cu implicarea membrilor și partenerilor Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat şi susţinută financiar de Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

Alte noutăți

EaP NYC Candidate for the board of European Youth Forum – Teodora Panuș

Citește

Noi oportunități pentru tinerii aleși locali. În Moldova a fost lansată platforma Tinerilor Primari și Consilieri Locali

Citește

Временная защита лиц, перемещенных из Украины: анализ законодательства и интеграция на рынок труда

Citește

Anunț de selectare a participanților la școala de primăvară „Satul copiilor”, Elveția

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut