Fă cunoștință cu noua echipă de conducere AIESEC în Chișinău

Pe 1 februarie, mișcarea de tineret AIESEC în Chișinău a început activitatea într-o nouă componență a echipei de conducere. Una dintre cele mai mari organizații studențești din țară va fi condusă pentru mandatul 2018 de opt tineri entuziasmați și plini de idei inovative.

Noua echipă de conducere AIESEC în Chișinău și-a propus să facă lucruri mărețe pe întregul parcurs al mandatului și să contribuie la dezvoltarea potențialului uman atât la noi în țară, cât și la nivel global.

Fiecare din membrii aleși și-a setat un motto ca fiind motorul principal al activității sale pentru următorul an.

Mihai Coșleț, Președinte AIESEC în Chișinău:

„The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high and falling short; but in setting our aim too low, and achieving our mark.” Aceste cuvinte îmi definesc clar viziunea și intențiile pe mandatul dat. Îmi propun să creștem vizibilitatea organizației și tinerii din țară să se bucure din plin de oportunitățile și proiectele noastre.

Marius Adauge, Vicepreședinte Marketing și PR:

Mereu m-am condus după principiul „Think big. Act bigger.”, iar fiind în AIESEC, am această posibilitate să acționez global, să aduc impact în întreaga lume.

Irina Apostol, Vicepreședinte Stagii Interne:

„Omul are nevoie de un singur vis pentru a suporta realitatea.” AIESEC mereu m-a ajutat să merg spre acest vis. Îmi place să cred că odată cu fiecare stagiu internațional distrugem stereotipurile, diminuăm discriminarea și schimbăm zeci de vieți. Asta e ceea ce mă motivează să-mi continui mereu experiența și să înfrunt noi provocări.

Mariana Zanoaga, Vicepreședinte Stagii Externe:

Sunt absolut convinsă că „you grow through what you go through”. În AIESEC poţi alege diverse căi, dar cel mai important este că toate te vor ajuta să creşti. Aceasta e motivaţia mea zilnică nu numai în organizaţie, dar şi în viaţă.

Cristian Balan, Vicepreședinte Relații Externe:

Sunt aici pentru experiențe unice și oameni frumoși. Cred în potențialul uman și că leadershipul poate fi dezvoltat în oricine. Din acest motiv muncesc cu multă dedicație și pasiune.

Dmitri Namașco, Vicepreședinte Finanțe și Asistență Legală:

Deviza mea este următoarea: „Work hard in silence. Let success be your noise”.  Aceasta mă reprezintă ca persoană și, totodată, reflectă scopul principal al poziției mele pentru acest mandat – sustenabilitatea organizației.

Nicoleta Mogîldea, Vicepreședinte Resurse Umane:

„Noi știm ce suntem, dar nu știm ce putem fi” – Shakespere. Aș putea considera motto-ul dat un impuls ce m-a făcut să aplic pentru poziția de Vicepreședinte pe departamentul de Resurse Umane pentru mandatul următor. Ceea ce-mi doresc acum este ca tinerii din țară să beneficieze la maxim de oportunitățile oferite de organizație și indiferent de provocări, să facă asta cu entuziasm deoarece doar prin acțiune putem genera schimbări și dezvolta potențialul nostru.

Kardo Sharifi, Coordonatorul Echipei Locale de Traineri:

Fiecare om pe care îl întâlnesc în drumul meu îmi e superior prin ceva. De aceea, încerc să învăț câte ceva pe lângă fiecare. Am ales această poziție că să învăț în continuare câte ceva și să pot învăța și pe alții în calea mea.

AIESEC în Chişinău este una dintre cele mai active organizații studențești din Moldova și derulează anual mai multe proiecte destinate atât studenţilor, cât şi elevilor. De mai mult ori, această organizație a fost desemnată cea mai activă organizație din Republica Moldova care promovează voluntariatul.

Alte noutăți

EaP NYC Candidate for the board of European Youth Forum – Teodora Panuș

Citește

Noi oportunități pentru tinerii aleși locali. În Moldova a fost lansată platforma Tinerilor Primari și Consilieri Locali

Citește

Временная защита лиц, перемещенных из Украины: анализ законодательства и интеграция на рынок труда

Citește

Anunț de selectare a participanților la școala de primăvară „Satul copiilor”, Elveția

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut