Curs de instruire privind Managementul Resurselor Umane și Managementul Financiar în ONG-uri

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) invită reprezentanții ONG-urilor din întreaga țară, să participe la un alt Curs de instruire în Managementul Resurselor Umane și Managementul Financiar în ONG-uri, care va fi organizat în perioada 6 iunie – 9 iunie 2016, la Vadul lui Vodă.

Cursul de instruire este organizat în parteneriat cu Centrul de Instruire și Consultanţă Organizațională (CICO) și AEGIS TRAINING şi este susţinut financiar de către Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova şi Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) prin intermediul Proiectului ”Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova”, implementat de FHI 360 Moldova.

În calitate de formatori vor fi:

Vitalie Popescu, AEGIS TRAINING;

Stela Jerebțov, CICO.

Instruirea este destinată persoanelor din cadrul organizațiilor neguvernamentale, pozițiile cărora sunt relevante tematicilor propuse. La instruire vor participa 18 persoanele selectate, care vor întruni toate criteriile de participare. În cadrul acestui curs, vor avea prioritate reprezentanții ONG-urilor din următoarele regiuni/raioane: Transnistria, UTA Găgăuzia, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Glodeni, Leova, Nisporeni, Rezina, Taraclia și Telenești.

Organizatorii vor asigura cheltuielile necesare participanţilor (cazare, alimentare, transport tur-retur Chișinău–Vadul lui Vodă), cu excepţia cheltuielilor de transport din localități spre Chișinău. Aceste cheltuieli vor fi acoperite de către beneficiari.

Pentru a participa la instruire, vă rugăm să vă înregistrați, completând următorul formular, până la data de 29 mai 2016 și să confirmați, ulterior, disponibilitatea de a participa la instruiri.

Pentru orice întrebări sau neclarități nu ezitați să îl contactați pe:

Valeriu Drăgălin,

Coordonator Dezvoltare Instituțională, CNTM

email: valeriu.dragalin@cntm.md.

Acest curs de instruire este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin organizatorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.

Alte noutăți

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene!

Citește

Better Learning Programme/BLP1

Citește

Youth Summer Camp: Safety, Security, and Mental Well-being

Citește

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut