Cum să interacționezi cu experți internaționali și locali și să dezvolți o afacere globală din bucătăria ta

Partenerii noștri de la Dreamups au adus de nenumărate ori antreprenori și experți de succes internațional în Moldova. Ei ne-au povestit despre experiențele lor, dar și ne-au răspuns la întrebările pe care le aveam legate de antreprenoriat și lumea tehnologică. Însă erau și mentori extrem de buni pe care nu îi puteam aduce la Chișinău. Fie erau prea ocupați la job, fie aventura aceasta de a veni în Moldova efectiv era prea costisitoare ca și timp, mai ales pentru acele persoane care locuiesc în California, mai exact în Silicon Valley, care este tărâmul celor mai strălucite minți din lume.

Totuși în ultima perioada din cauza situației excepționale legate de pandemie, mai mulți oameni, printre care și mentorii noștri sunt mai deschiși să ajute și să se conecteze online, iar pentru noi aceasta este o oportunitate perfectă să aducem la un loc cei mai buni experți în afaceri tehnologice, pentru a ajuta viitorii antreprenori din Republica Moldova să lanseze propriile afaceri, de acasă, din bucătăria lor.

Tinerii au posibilitatea să se conecteze LIVE în cadrul acceleratorului de startup-uri Upcelerator organizat de Dreamups, un program de 4 luni unde tinerii trec săptămânal prin 16 module unde învață despre toate aspectele unei afaceri scalabile. În fiecare săptămână participanții se vor conecta cu diferiți mentori și experți, cunoașteți-i pe câțiva dintre aceștia:

Aryk Grosz, este co-fondatorul și directorul tehnic Mixbook, un startup din Silicon Valley care este cea de-a 3-a companie furnizoare de foto cărți din SUA, care îi va învăța pe participanți cum să facă product development.

Victoria Ous, conduce incubatorul Odyssey, care este un program de inovații și cel mai mare blockchain și Artificial Intelligence hackathon din lume. Victoria va învăța participanții cum să găsească și să dezvolte o idee de afaceri.

Francisco Corboda, din Columbia, care are o experiență de peste 14 ani în dezvoltarea afacerilor tehnologice în diferite țări, este CEO șo co-fondatorul NaaS digital banking. El va povesti despre cum să creezi o echipă și să îți alegi co-fondatorii.

Dumitru Vicol, moldoveanul care este expert la Citi Bank la Londra, echipa din care face parte este numărul 1 în industrie. El va explica cum lucrează finanțele unei companii și la ce indicatori trebuie de atras atenția.

Elena Bersadschi, growth marketing manager la Deliveroo din Londra, un startup unicorn care este evaluat la peste 2 miliarde de dolari. Elena va povesti despre strategii de creștere a startup-ului și diferența dintre marketing și growth marketing.

Zach Coelius, este investitor din Silicon Valley, California, care investește în startup-uri cum a fost Cruise, startup-ul care dezvoltă un soft de navigare fără șofer pentru mașini, care a fost achiziționat de compania General Motors. Zach va povesti despre investiții și cum să obții aceste investiții de la investitori.

În programul Upcelerator vor fi peste 30 de mentori și experți, cu care tinerii se vor putea conecta online. Pe lângă sesiuni ei pot să vorbească unu-la-unu în ședințe private cu fiecare mentor. La fel vor avea sarcini concepute de mentori și acces la resurse pe platforma de învățare online a acceleratorului.

Pentru mai multe detalii dar și pentru a aplica la program vizitați: https://upcelerator.md/  Aplicările sunt deschise până pe 20 mai.

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, partener general Orange, cu suportul EFSE Entrepreneurship Academy și realizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului ”Tekwill”.

Alte noutăți

Cultivăm Împreună Frumusețea și Solidaritatea!

Citește

EaP NYC Candidate for the board of European Youth Forum – Teodora Panuș

Citește

Noi oportunități pentru tinerii aleși locali. În Moldova a fost lansată platforma Tinerilor Primari și Consilieri Locali

Citește

Временная защита лиц, перемещенных из Украины: анализ законодательства и интеграция на рынок труда

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut