Consultații Juridice și Psihologice gratuite

Anul 2020 a fost unul specific pentru fiecare dintre noi, afectând atât starea de sănătate mentală a multora dintre semenii noștri, cât și cauzând alte inconveniente în celelalte aspecte ale vieții.

În acest sens, Consiliul Național al Tineretului din Moldova a lansat serviciul de acordare a asistenței Juridice și Psihologice GRATUITE pentru tinerii care s-au pomenit față în față cu astfel de provocări, în cadrul proiectului “Justiție pentru TINEri”.

Consultațiile se acordă atât în regim online cât și offline, în dependență de solicitările beneficiarilor, sunt complet confidențiale și la doar un click distanță. 

În cadrul proiectului am avut numeroase solicitări ce țin de aspectul psihologic din partea mai multor tineri care acuzau stări de anxietate, lipsa de interes față de activitățile zilnice, incapacitatea de a se organiza pentru a fi eficienți și a obține rezultatele propuse, dar și relațiile problematice cu cei din jur. 

De asemenea, în adresa experților proiectului au parvenit și cereri de asistență juridică privind problemele ce țin de locul de muncă, educația de calitate și, iarăși, aspectul familial.

Prin intermediul acestor consultații, Consiliul Național al Tineretului din Moldova își propune să fie mai aproape de tinerii țării, oferindu-le susținerea psihologică și juridică necesară pentru a depăși fricile, provocările și nedreptățile apărute.

Dacă ai nevoie de suport juridic sau psihologic și ți-ai dori să consulți un expert GRATUIT și absolut confidențial, te îndemnăm să soliciți o consultație aici sau să ne contactezi în felul următor:

Servicii psiholog – cntm.psihologie@gmail.com 
# Servici jurist – cntm.justitie@gmail.com 
Tel de contact: +373 60 643 035

*** Această activitate este un cadou al Guvernului Statelor Unite și este organizată de „Consiliul Național al Tineretului din Moldova” în cadrul programului de granturi „Maratonul Justiției ediția a II-a”, implementat de către INVENTO, cu sprijinul Departamentului de Stat al SUA, Biroului Internațional de Asistență în Combaterea Traficului de Droguri și Aplicare a Legii, prin intermediul Freedom House în Moldova.

Alte noutăți

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene!

Citește

Better Learning Programme/BLP1

Citește

Youth Summer Camp: Safety, Security, and Mental Well-being

Citește

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut