CNTM vă invită să participați la cea de-a treia ediție a Școlii de Vară a Organizațiilor de Tineret

Consiliul Național al Tineretului din Moldova vă invită să participați la Școala de Vară a Organizațiilor de Tineret. Aceasta este organizată cu suportul Ministerul Tineretului și Sportului Republicii Moldova, în perioada 23 – 25 iunie, la Vadul-lui-Vodă.

Pentru a spori eforturile de dezvoltare a capacităților instituționale a organizațiilor de tineret, Consiliul Național de Tineret din Moldova organizează cea de-a treia ediție a școlii de vară a organizațiilor de tineret. În cadrul acesteia, au posibilitatea să participe 40 de reprezentanți ai organizațiilor de tineret, care vor beneficia de sesiune de instruire în ce privește dezvoltarea instituțională și subiecte relevante,  absolut necesare pentru activitatea și dezvoltarea eficientă ale oricărei organizații de tineret.

De asemenea, participanții școlii de vară își vor îmbunătăți cunoștințele în ce privește participarea tinerilor în procesele decizionale comunitare, ce presupune managementul organizațional sau campania socială și vor avea posibilitatea să le aplice prin intermediul mai multor activități: simulări, identificarea problemelor ce vizează sectorul de tineret la nivel de comunități, lansarea unor inițiative comune, etc.

În cadrul școlii de vară, pe lângă capacitarea reprezentanților organizațiilor de tineret participante, acestea vor crea și vor consolida legăturile cu diverși actori ai sectorului asociativ din Republica Moldova. CNTM încurajează să se înscrie la această școală de vară orice organizație de tineret din țară care este interesată, inclusiv din stânga Nistrului și UTA Găgăuzia.

Participare:

Înscrierile pentru Școala de vară a organizațiilor de tineret se fac până pe data de 31 mai, ora 17.00. Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați următorul formular și să expediați CV-ul dvs., însoțit de o scrisoare de confirmare că faceți parte dintr-o organizație de tineret la adresa de email cristina.milescu@cntm.md.

Cheltuieli:

Cheltuielile pentru cazare, alimentație, transportul Chișinău – Vadul-lui-Vodă, dus și întors, cheltuielile de transport din localități spre Chișinău, vor fi acoperite de către organizatori.

Pentru mai multe detalii sau în cazul unor neclarități, nu ezitați să o contactați pe:

Cristina Milescu,

Coordonator Dezvoltare Instituțională,

Consiliul Național al Tineretului din Moldova,

cristina.milescu@cntm.md

069011215.

Proiectul „Capacitatea organizațiilor de tineret prin programe și intervenții instituționale!” este implementat de A.O. Consiliul Național al Tineretului din Moldova cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi 2017.

Alte noutăți

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene!

Citește

Better Learning Programme/BLP1

Citește

Youth Summer Camp: Safety, Security, and Mental Well-being

Citește

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut