CNTM vă invită la primul Festival al Tinerilor din Republica Moldova

În acest an, Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu suportul Ministerului Tineretului și Sportului Republicii Moldova și Organizația Națiunilor Unite în Moldova, organizează în premieră Festivalul Tinerilor, în cadrul Zilei Internaționale a Tineretului, sărbătorită la data de 12 august.

Tematica Festivalului, organizat pe strada pietonală Diordiță, începând cu ora 13:00, este angajamentul civic al tinerilor.

Festivalul va debuta cu lansarea primului Index de Tineret din Republica Moldova, un barometru a situației tinerilor în comparație cu populația adultă. În cadrul unui panel de discuții publice pe marginile Indexului, ce va  fi moderat de jurnalistul Vitalie Dogaru, oricare persoană prezentă, va avea posibilitatea să adreseze întrebări celor 5 invitați speciali – reprezentanți ai Guvernului și ONU.

De asemenea, în cadrul Festivalului va fi organizată și o expoziție de fotografie „Angajamentul civic al tinerilor”, unde sunteți invitați să alegem câștigătorii concursului printr-un vot public. Cele mai bune trei lucrări vor fi premiate.

Tinerii interesați de voluntariat, participare și activism civic, vor avea posibilitatea pe parcursul zilei să comunice cu reprezentanții ONG-urilor în cadrul unui târg al organizațiilor de tineret, ce se va desfășura tot în contextul Zilei Internaționale a Tineretului.

Datorită implicării partenerilor evenimentului, toți cei prezenți vor avea parte de concursuri și surprize. Festivalul va culmina cu un concert cu participarea celor de la United by dreams, The Wax Road, Wonder city și Blvck Team,  începând cu ora 19:00. Astfel vorbind, vă invităm să celebrăm împreună și într-un mod inedit Ziua Internațională a Tineretului, pe 12 august, strada pietonală A.Diordiță, începând cu ora 13.00, să demonstrăm că tinerii într-adevăr contează și că pot lua atitudine.

Agenda evenimentului o puteți găsi aici.

Alte noutăți

Cultivăm Împreună Frumusețea și Solidaritatea!

Citește

EaP NYC Candidate for the board of European Youth Forum – Teodora Panuș

Citește

Noi oportunități pentru tinerii aleși locali. În Moldova a fost lansată platforma Tinerilor Primari și Consilieri Locali

Citește

Временная защита лиц, перемещенных из Украины: анализ законодательства и интеграция на рынок труда

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut