CNTM selectează experți pentru mai multe poziții

Consiliul Național al Tineretului din Moldova este structura asociativă a 63 de organizații de tineret, ce promovează drepturile tinerilor din Republica Moldova și reprezintă interesele organizațiilor de tineret în procesul de elaborare, implementare și evaluare a politicilor de tineret.

În cadrul proiectului „Incluziunea tinerilor în politicile publice locale”, finanțat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, programul de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret, CNTM selectează experți pentru următoarele poziții:

1. Expert(ă) responsabil(ă) de evaluarea a 3 Strategii raionale de tineret (Ialoveni, Cahul, Sângerei)

Cu suportul Ministerului Educației Culturii și Cercetării din Republica Moldova, CNTM își propune angajează 3 experți independenți/organizații, câte unul per raion care vor evalua implementarea strategiilor de tineret din: Ialoveni, Cahul și Sîngerei. Această evaluare va contribui substanțial la dezvoltarea politicilor de tineret la nivel local și va fi un bun instrument pentru consolidarea eforturilor de planificare strategică în 3 raioane din țară.

Evaluarea Strategiei locale de tineret va fi realizată conform metodologiei dezvoltate de către expert împreună cu CNTM. În urma acesteia, experții vor dezvolta rapoarte de evaluare a strategiilor locale ce vor conține un set de recomandări practice de îmbunătățire a procesului de elaborare și implementare a strategiilor pentru tineri. Rapoartele vor fi urmate de sesiuni cu decidenții relevanți, pentru promovarea rezultatelor recomandărilor.

Termenii de referință pot fi consultați aici.

2. Expert(ă) elaborarea unui curs de instuire în dezvoltarea instituțională a organizațiilor de tineret, prin intermediul unui webinar

Cu suportul Ministerul Educației Culturii și Cercetării din Republica Moldova, CNTM își propune să angajeze 5 traineri ce vor dezvolta un curs de instruire în dezvoltare instituțională a organizațiilor de tineret, totodată vor oferi și un pachet metodologic (ghiduri, instrumente, manuale, descrieri de proceduri) în cadrul celor 5 module indicate anterior.  

Termenii de referință pot fi consultați aici.

Alte noutăți

Cultivăm Împreună Frumusețea și Solidaritatea!

Citește

EaP NYC Candidate for the board of European Youth Forum – Teodora Panuș

Citește

Noi oportunități pentru tinerii aleși locali. În Moldova a fost lansată platforma Tinerilor Primari și Consilieri Locali

Citește

Временная защита лиц, перемещенных из Украины: анализ законодательства и интеграция на рынок труда

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut