Cea de-a treia ediție a Festivalului Tineretului se va desfășura la Chișinău!

Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu suportul Fondului ONU pentru Populație, Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova și Rotaract Club, organizează Festivalul Tineretului, ediția a III-a. Evenimentul se va desfășura în contextul Zilei Internaționale a Tineretului, pe 12 august, pe strada Pietonală din Chișinău, începând cu ora 14.00.

Festivalul Tineretului reprezintă puntea de legătură dintre tineri, organizații necomerciale, instituții de stat, agenți comerciali, etc. Astfel, prin intermediul acestui eveniment, actorii implicați pot discuta, identifica principalele probleme și soluțiile acestora, pot aduce pe agenda autorităților prioritățile și interesele tinerilor, fiind încă un motiv îm plus de a se bucura de tinerețe.

În acest an, Ziua internațională a tineretului este dedicată sărbătorii contribuției tinerilor atât în prevenirea și transformarea conflictelor, precum și la incluziune, justiție socială și pace durabilă. Astfel, prin intermediul acestei ediții a festivalului dorim să încurajăm promovarea implicării active a tinerilor în menținerea păcii și securității și să demonstrăm că tinerii, datorită viziunii pe care și-au construit-o, pot deveni agenți ai păcii, toleranței și schimbării.

Tradițional, în cadrul evenimentului vor fi organizate mai multe activități cu și pentru tineri: se va desfășura un târg al organizațiilor de tineret, unde vor putea fi identificate cele mai utile activități de voluntariat sau internshipuri; agenți comerciali care vor prezenta cele mai bune și căutate locuri de muncă; două paneluri de discuție în cadrul cărora cei prezenți se vor putea implica, adresa întrebări, loba interesele tinerilor și monitoriza dacă situația s-a îmbunătățit; ateliere; tombole; activități de recreiere; muzică de calitate, etc.

Amintim că Festivalul Tineretului este organizat pentru al treilea an consecutiv, în contextul Zilei Internaționale a Tineretului, sărbătorită la nivel mondial pe 12 august.

Pentru a putea urmări cum s-au desfășurat edițiile precedente, vă rugăm să accesați pagina de Facebook a CNTM. De asemenea, vă prezentăm și notă informativă a evenimentului în cazul în care sunteți interesați.

În cazul în care aveți întrebări sau neclarități, vă rugăm să accesați pagina evenimentului sau să ne contactați:

Radu Mereniuc

Coordonatorul Festivalului Tineretului 2017,

Consiliul Național al Tineretului din Moldova,

Email: radu.mereniuc@cntm.md,

Tel. 078 438 841.

 

Alte noutăți

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene!

Citește

Better Learning Programme/BLP1

Citește

Youth Summer Camp: Safety, Security, and Mental Well-being

Citește

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut