ATAC: Orheiulmeu.md, portalul care contribuie la promovarea valorilor naționale la Orhei

Tinerii din orașul Orhei tind să-și dezvolte orașul atât prin îmbunătățirea aspectului estetic al acestuia, inaugurând scuarul în stil etno, cât și prin menținerea portalului web orheiulmeu.md. Proiectul „Orheiulmeu.md” are ca scop promovarea valorilor naționale, fiind o platformă care îi unește și îi face pe toți egali, indiferent de etnie, sex sau religie. 

Echipa de implementare urmează să amenajeze scuarul din faţa Consiliului Raional Orhei în stil național: bordura vopsită în culori și stil etno și instalate panouri informative, unde vor fi amplasate drapele ale diferitor minorități etnice, cu o mică descriere. 

În cadrul proiectului au fost implicați tinerii de alte etnii și persoane cu necesități speciale. Vor mai fi organizate în școli concursuri de eseuri și desene tematice. Organizatorii proiectului consideră că portalul este o platformă destinată tuturor tinerilor, iar strada „Etno” reprezentă o platformă care unește pe toți. Echipa de implementare dorește să mulțumească Consiliului Raional Orhei, deoarece datorită parteneriatului pe care l-a avut cu reprezentanții acestora, este posibilă realizarea acestui proiect.

Această activitate este parte a proiectului „Participarea Tinerilor pentru Dezvoltare Comunitară”, implementat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Acest proiect este realizat de „Consiliul Național al Tineretului din Moldova” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Alte noutăți

Cultivăm Împreună Frumusețea și Solidaritatea!

Citește

EaP NYC Candidate for the board of European Youth Forum – Teodora Panuș

Citește

Noi oportunități pentru tinerii aleși locali. În Moldova a fost lansată platforma Tinerilor Primari și Consilieri Locali

Citește

Временная защита лиц, перемещенных из Украины: анализ законодательства и интеграция на рынок труда

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut