CNTM selectează Traineri și Experți în echipa PoTe 2024-2026

Expirat

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) își extinde echipa pentru perioada 2024-2026, selectând Traineri și Experți pentru echipa PoTe (Pool of Trainers & Experts). CNTM este o organizație cheie, reprezentând 37 de structuri de tineret și având rolul de a promova și monitoriza politicile de tineret la nivel național și local.

Echipa PoTe a CNTM este formată dintr-un grup național dedicat susținerii dezvoltării sectorului asociativ în Republica Moldova. Aceasta oferă suport informațional membrilor CNTM, altor organizații de tineret, Consiliilor Locale ale Tinerilor, Centrelor de Resurse pentru Tineri și partenerilor naționali sau internaționali.

Membrii PoTe joacă roluri esențiale în stimularea dezvoltării de competențe, abilități și atitudini, oferind tinerilor motivație și expertiză necesară pentru implicarea activă în elaborarea și monitorizarea politicilor de tineret. Printre rolurile principale se numără:

  1. Mentor/ă: facilitează participarea activă a organizațiilor de tineret în dezvoltarea sectorului și consolidarea programelor pentru tineret.
  2. Facilitato/oarer: ajută grupurile să definească obiective comune, oferind asistență în dezvoltarea platformelor de comunicare și planificare, și creând un mediu pozitiv pentru exprimarea liberă a opiniilor.
  3. Moderato/oarer: asigură atingerea obiectivelor în cadrul evenimentelor, mese rotunde sau dezbateri, facilitând discuția și analiza argumentelor, păstrând în același timp o poziție imparțială.
  4. Persoana-Resursă: formatori care aduc contribuții valoroase prin cunoștințele și experiența lor specifică domeniului de expertiză al CNTM.

Fiecare membru PoTe poate deține unul sau mai multe dintre aceste roluri, în funcție de cunoștințele și experiența acumulată. Pentru mai multe detalii despre cum să vă alăturați echipei PoTe și pentru a accesa Termenii de Referință pentru membrii: 

Termeni de Referință Traineri

Termeni de Referință Experți

Dosarul de aplicare urmează a fi depus la sediul CNTM sau pe email corespondenta@cntm.md, cu subiectul “Dosar PoTe 2024-2026” până la data de 10 Februarie  2024, ora 10:00, și trebuie să conțină:

  1. Formularul de aplicare, (cu indicarea a 3 persoane de referință);
  2. CV-ul actualizat;
  3. Anexe: diplome, scrisori de recomandare, certificate naționale și internaționale în domeniul educație, etc

La următoarea etapei de concurs (interviul) vor fi invitate doar persoanele preselectate de către comisia de evaluare.

Selecţia noilor membri în echipă se efectuează o dată la doi ani de către Biroul de administrare CNTM şi Coordonatorul Echipei PoTe. Pentru a trece procesul de selecţie, candidatul trebuie să fie eligibil şi să prezinte dosarul complet în termenul limită.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta prin email: corespondenta@cntm.md, sau la nr. de telefon (022) 235 175.

Altele

Termeni de referință pentru contractarea serviciilor de dezvoltare a unui brand book

Citește

Национальный Cовет Молодежи Молдовы (CNTM) в поиске преподавателей румынского языка, математики, английского языка и химии! 

Citește

Consiliul Național al Tineretului din Moldova anunță concurs pentru pozițiile Biroului de Administrare și Comisia de Cenzori CNTM

Citește

Termeni de referință pentru selectarea unei companii media pentru producerea unui spot video

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut