Prezentarea strategiei raionale de tineret Orhei

Astăzi, 19 septembrie, a fost o zi plină de inspirație și schimbări pozitive în incinta Centrului de Tineret Orhei! Astăzi a avut loc prezentarea strategiei raionale de tineret Orhei.

Cu o energie debordantă și inima plină de speranță, am adunat la un loc tineri talentați, lideri entuziaști, reprezentanți ai comunității și ai autorităților publice locale, pentru a discuta și aprecia noua strategie. Astăzi, am pus bazele unei viziuni comune și a unei abordări unite pentru a susține tinerii din Orhei în drumul lor spre succes și în atingerea potențialului maxim.

Strategia rațională de tineret reprezintă un angajament serios pentru creșterea calității vieții tinerilor din Orhei. Aceasta include inițiative de educație, cultură, sport și antreprenoriat, cu accent pe incluziune și participare activă în procesele decizionale locale.

Suntem convinși că împreună vom reuși să transformăm această strategie în acțiuni concrete care să ducă la dezvoltarea tinerilor.

Mulțumim tuturor celor implicați în acest proces și celor care au venit să susțină acest eveniment important. Cu toții suntem parte a unei schimbări pozitive și a unui viitor mai promițător pentru tinerii din Orhei, și din întreaga țară.

*Acest material este realizat de „Consiliul Național al Tineretului din Moldova”, în cadrul proiectului “Cetățeni activi, comunități prospere-faza II”, implementat cu suportul Fundației Est-Europene din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia. Opiniile exprimate aparțin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.

Altele

Bilanțul trimestrului I al Grupului Național Advocacy Tineret

Citește

Aviz privind Proiectului de hotărâre a Guvernului pentru aprobarea standardelor privind spațiile de audiere în condiții speciale a minorilor victime/martori ai infracțiunilor

Citește

Bilanțul trimestrului IV al Grupului Național Advocacy Tineret

Citește

Aviz cu privire la aprobarea Strategiei de dezvoltare și inovare a sectorului de tineret a municipiului Chișinău pentru anii 2023-2028

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut