Școala de vară a organizațiilor de tineret

Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu susținerea Ministerului Tineretului și Sportului din Republica Moldova, continuă eforturile de dezvoltare a capacităților instituționale a organizațiilor de tineret.

În acest context, CNTM organizează în perioada 16-19 iulie 2015 la baza de odihnă „Romanița”, or. Vadul lui Vodă, Școala de Vară a Organizațiilor de Tineret. La școala de vară vor participa 30 de tineri, reprezentanți ai organizațiilor de tineret din Republica Moldova. Fiecare organizație de tineret va fi reprezentată de către o singură persoană.

În cadrul Școlii de Vară vor fi organizate un set de instruiri pe mai multe module, absolut necesare pentru activitatea și dezvoltarea eficientă a orice organizație de tineret. Tematica a fost selectată reieșind din rezultatele Raportului Instituțional de Evaluare a Sectorului de Tineret din Moldova.

La elaborarea Agendei finale a Școlii de Vară a organizațiilor de tineret se va ține cont de prioritățile și necesitățile primordiale a participanților, incluzându-se sesiuni precum:  

  • Dezvoltare strategică;

  • Advocacy și participarea tinerilor;

  • Buna guvernare;

  • Viabilitate financiară.

Pe lângă capacitarea organizațiilor de tineret, școala de vară urmărește și consolidarea legăturilor dintre diverși actori ai sectorului asociativ de tineret din Republica Moldova.

Pentru a participa la școala de vară este nevoie de expediat până la data de 10 iulie 2015, ora 20:00, la adresa de email valeriu.dragalin@cntm.md o scrisoare de intenție care va include în mod obligatoriu motivația de a participa, numele organizației care deleagă participantul, precum și datele de contact ale acestuia.

Scrisorile expediate mai târziu nu vor fi luate în considerare.

Cheltuielile pentru cazare, transport și alimentație vor fi acoperite de către organizatori.

Pentru orice întrebări sau neclarități îl puteți contacta pe Valeriu Drăgălin, Coordonator Dezvoltare Instituțională, tel. (+373 22) 233 088, e-mail valeriu.dragalin@cntm.md.

 

„Consolidarea sectorului de tineret prin politici și programe de dezvoltare durabile” este implementat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi 2015.

Alte noutăți

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene!

Citește

Better Learning Programme/BLP1

Citește

Youth Summer Camp: Safety, Security, and Mental Well-being

Citește

Prioritățile Tinerilor în Alegerile Prezidențiale și Rolul Lor în Contextul Integrării Europene

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut