Târgul de Oportunități 2021 – Carieră. Dezvoltare. Networking

La data de 27-28 Martie 2021 a avut loc Târgul de Oportunități 2021- Carieră. Dezvoltare. Networking  organizat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova și Consiliul Tineretului din România în cadrul proiectului Quality Employment for Youth after COVID-19, sponsorizat de German Marshall Fund – Black Sea Trust for Regional Cooperation prin fondurile de urgență alocate COVID-19.

Scopul evenimentului a fost de a creea o platformă de discuții între tineri și angajatori, unde cei din urmă și-au prezentat ofertele de muncă vacante, iar elevii și tinerii absolvenți au avut posibilitatea de a cunoaște mai multe detalii despre domeniile existente pe piața muncii. Prin intermediul acestui eveniment, organizatorii și-au propus să diminueze efectele pandemiei, care au afectat negativ ocuparea forței de muncă tinere.

În cadrul evenimentului  au participat reprezentanții mai multor companii și instituții publice din Republica Moldova care au discutat cu tinerii și i-au informat despre oportunitățile și ofertele de muncă vacante de care aceștia pot beneficia la ei în țară.

Printre instituțiile și companiile prezente la eveniment se regăsesc:

Ministerul Educației Culturii și Cercetării

Midnight Works

SEBO

KAUFLAND

ANOFM

Inspectoratul General de Poliție

Bismobil Kitchen

Magenta Consulting

Evoluție Autoservice

Viorica Cosmetics

Orhei-Vit 

Companiile menționate au comunicat tinerilor despre oportunitățile de angajare și stagiere care le oferă și totodată au menționat despre importanța angajării tinerilor în câmpul muncii, mai ales în această perioadă dificilă. Dacă ești interesat/ă de ofertele de muncă a acestor companii și instituții poți accesa pagina oficială a acestora unde poți afla mai multe detalii sau contactează-ne prin e-mai:l mihaela.borcoi@cntm.md .

Pentru fi la curent cu oportunitățile pentru tinerii din Republica Moldova și România nu ezită să urmărești pe social media paginile Consiliului Național al Tineretului din Moldova și Consiliului Tineretului din România!

Eveniment desfășurat în cadrul proiectului Quality Employment for Youth after COVID-19 implementat în colaborare cu Consiliul Tineretului din România și este sponsorizat de German Marshall Fund – Black Sea Trust for Regional Cooperation prin fondurile de urgență alocate COVID-19.

Alte noutăți

Временная защита лиц, перемещенных из Украины: анализ законодательства и интеграция на рынок труда

Citește

Anunț de selectare a participanților la școala de primăvară „Satul copiilor”, Elveția

Citește

Mecanismele de participare a tinerilor în procesele decizionale

Citește

Studiu: Evaluarea Cheltuielilor Alocate Sectorului de tineret din cadrul Bugetelor APL-urilor de Nivelul II

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino membru CNTM!

Sari la conținut