Raportul de activitate al CNTM (2022)

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) este structura asociativă a 36 de organizații de tineret, ce promovează drepturile tinerilor și reprezintă interesele organizațiilor de tineret în procesul de elaborare, implementare și evaluare a politicilor de tineret. Fiind fondat la 18 februarie 1999, CNTM activează în baza următoarelor principii de organizare și funcționare: solidaritate, autonomie organizațională și funcțională, transparență, libertatea opiniei și a exprimării, eligibilitatea organelor de conducere, egalitatea deplină în drepturi a membrilor, profesionalism.

În perioada ianuarie-decembrie 2022, CNTM a realizat un șir de activități ce vin să asigure implementarea priorităților strategice:

  • Prioritatea Drepturile tinerilor și incluziunea socială
  • Prioritatea Dezvoltarea organizațiilor și inițiativelor de tineret
  • Prioritatea Politici de tineret și activități de advocacy
  • Prioritatea Dezvoltarea și abilitarea economică a tinerilor
  • Prioritatea Educație și Schimb Intercultural

La activitățile organizate de Consiliul Național al Tineretului din Moldova au participat peste 4 400 de persoane, dintre care circa 3100 refugiați. Printre activitățile realizate cu refugiații se numără activități recreative (Weekend de Paște, City Quest), consultații (judiciare și psihologice) și traininguri (Acordarea Primului Ajutor, Identificarea, recunoașterea și prevenirea răspândirii Fake News, etc.).

Despre mai multe detalii cu referire la activitățile realizate de Consiliul Național al Tineretului din Moldova în anul 2022, consultați Raportul de activitate al CNTM de mai jos.

Altele

Raport financiar CNTM pentru perioada ianuarie – decembrie 2022

Citește

Raport de activitate a secretariatului 02 ianuarie – 31 decembrie 2020

Citește

Raport financiar CNTM Ianuarie – Noiembrie 2021

Citește

Raportul Secretariatului pentru anul 2021

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino membru CNTM!

Sari la conținut