thumb image

Vino la Forul meseriilor/profesiilor și Târgul locurilor de muncă pentru Tineret. Începe cariera ta aici!

Ai nevoie de oferte educaționale, orientare si ghidare în carieră? Ești în căutarea unui loc de muncă sau mai mult, vrei să lansezi propria ta afacere? Forul meseriilor/profesiilor şi Târgul locurilor de muncă pentru Tineret îți oferă răspunsuri la aceste întrebări!
 
La 24 mai 2017  se va desfășura a VII-a ediție a Forului meseriilor/profesiilor în cadrul căruia se va avea loc Târgul locurilor de muncă pentru Tineret, eveniment organizat la inițiativa Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sub egida Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Educației. 
 
Forul meseriilor/profesiilor și Târgul locurilor de muncă pentru Tineret este destinat absolvenților liceelor și gimnaziilor, tinerilor care își caută primul job, șomerilor, precum și persoanelor angajate care doresc să-și schimbe locul de muncă.
Evenimentul va oferi tinerilor posibilitatea de a se familiariza cu instituțiile de învățământ, cu posibilitățile de însușire a unei profesii, meserii, de a cunoaşte angajatori din diferite domenii de activitate, de a negocia jobul potrivit, precum și de a se informa despre situația actuală a pieţei muncii. De asemenea, evenimentul va consolida legătura instituțiilor de învățământ cu piața muncii.
 
Programul evenimentului va cuprinde: ofertele instituțiilor de învățământ (orientarea în lumea profesiilor/meseriilor), ofertele angajatorilor (prezentarea ofertelor de muncă libere, discuții și negocierea cu agenții economici privind ocuparea unui loc de muncă, aplicarea CV-lor la angajatori), oportunități de deschidere a unei afaceri. Participanții la eveniment, vor avea posibilitatea să-și identifice domeniile prioritare de interes profesional, fiind ghidați în carieră de către experți în domeniu.
Uşile Forului meseriilor/profesiilor şi Târgului locurilor de muncă pentru Tineret vor fi deschise pentru vizitatori la 24 mai 2017, între orele 10:00 – 17:00 , Radisson Blu Leogrand Hotel, mun. Chişinău, str. Mitropolit Varlaam, 77. Intrare liberă!
 
ÎNCEPE CARIERA TA AICI!

Important! În perioada 24 – 31 mai 2017, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza și Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XII-a, cu tematica „Locuri de muncă pentru Tineret”. Târgul on-line va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md.

 Informaţii suplimentare puteți obține la Centrul de Apel – Piaţa Muncii, tel. 0 8000 1000, apel gratuit din orice localitate a Republicii Moldova (orele de lucru 8:30-15:30, de luni  pînă vineri).