thumb image

Vino și tu la „Iarmarocul oportunităților ecologice și antreprenoriatului social”!

Pe data de 25 octombrie, la Palatul de Cultură al Feroviarelor, „EcoVisio” organizează „Iarmarocul oportunităților ecologice și antreprenoriatului social”, eveniment socio-cultural ce unește principalii actori din lumea ecologică și socială, o combinație dintre iarmaroc, networking facilitat și prezentări/lecții interactive – ceea ce îl face un eveniment deosebit și unic în domeniul ecologiei și activismului social în Moldova.

Evenimentul este organizat cu scopul de a informa publicul despre posibilitățile de a transforma rutina într-un stil de viață mai activ, mai sănătos și mai sustenabil. Pentru organizațiile neguvernamentale, acesta va contribui la formarea și dezvoltarea unei viziuni comune, privind popularizarea inițiativelor de mediu, introducerea conceptului de antreprenoriat social – nou în spațiul moldovenesc.

În edițiile anterioare au demonstrat că publicul este interesat de asemenea evenimente. Astfel, în acest an este organizată a treia ediție a „IarmarEco”. Organizatorii intenționează să-l organizeze la un nivel și mai înalt, extinzându-l chiar la nivel internațional.

Lista expozanților și agenda evenimentului, o puteți găsi aici.