Târgul de Oportunități 2021 – Carieră. Dezvoltare. Networking

La data de 27-28 Martie 2021 a avut loc Târgul de Oportunități 2021- Carieră. Dezvoltare. Networking  organizat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova și Consiliul Tineretului din România în cadrul proiectului Quality Employment for Youth after COVID-19, sponsorizat de German Marshall Fund – Black Sea Trust for Regional Cooperation prin fondurile de urgență alocate COVID-19.

Scopul evenimentului a fost de a creea o platformă de discuții între tineri și angajatori, unde cei din urmă și-au prezentat ofertele de muncă vacante, iar elevii și tinerii absolvenți au avut posibilitatea de a cunoaște mai multe detalii despre domeniile existente pe piața muncii. Prin intermediul acestui eveniment, organizatorii și-au propus să diminueze efectele pandemiei, care au afectat negativ ocuparea forței de muncă tinere.

În cadrul evenimentului  au participat reprezentanții mai multor companii și instituții publice din Republica Moldova care au discutat cu tinerii și i-au informat despre oportunitățile și ofertele de muncă vacante de care aceștia pot beneficia la ei în țară.

Printre instituțiile și companiile prezente la eveniment se regăsesc:

Ministerul Educației Culturii și Cercetării

Midnight Works

SEBO

KAUFLAND

ANOFM

Inspectoratul General de Poliție

Bismobil Kitchen

Magenta Consulting

Evoluție Autoservice

Viorica Cosmetics

Orhei-Vit 

Companiile menționate au comunicat tinerilor despre oportunitățile de angajare și stagiere care le oferă și totodată au menționat despre importanța angajării tinerilor în câmpul muncii, mai ales în această perioadă dificilă. Dacă ești interesat/ă de ofertele de muncă a acestor companii și instituții poți accesa pagina oficială a acestora unde poți afla mai multe detalii sau contactează-ne prin e-mai:l mihaela.borcoi@cntm.md .

Pentru fi la curent cu oportunitățile pentru tinerii din Republica Moldova și România nu ezită să urmărești pe social media paginile Consiliului Național al Tineretului din Moldova și Consiliului Tineretului din România!

Eveniment desfășurat în cadrul proiectului Quality Employment for Youth after COVID-19 implementat în colaborare cu Consiliul Tineretului din România și este sponsorizat de German Marshall Fund – Black Sea Trust for Regional Cooperation prin fondurile de urgență alocate COVID-19.

Alte noutăți

Cultivăm Împreună Frumusețea și Solidaritatea!

Citește

LEVEL UP 2024

Citește

EaP NYC Candidate for the board of European Youth Forum – Teodora Panuș

Citește

Noi oportunități pentru tinerii aleși locali. În Moldova a fost lansată platforma Tinerilor Primari și Consilieri Locali

Citește

Tinerii au nevoie de tine!

Devino organizație membru CNTM!

Redirecționează 2% către CNTM și contribuie la proiecte pentru tineri!

Denumire juridică

Asociatia Obstească”CONSILIUL NATIONAL AL TINERETULUI DIN MOLDOVA”

Adresă juridică

Republica Moldova, Chisinau, str. Petru Rares, 18

Cod Fiscal

1009620000712

Denumirea băncii

BC Moldindconbank SA, filiala Centru Chisinau

SWIFT

MOLDMD2X309

Codul bancar

MD56ML000000002251709693

Contacte

Telefon: (+373) 22 233 088

Fax: (+373) 22 235 175

Email: cntm.corespondenta@gmail.com, cntm.contabilitate@gmail.com

Sari la conținut