thumb image

Seminarul Managementul Bazat pe Rezultate și Gestionarea Resurselor Umane în OSC

OCT CARASENI, invită membrii, liderii și formatorii din sectorul asociativ din Moldova la seminarul întitulat ”Managementul Bazat pe Rezultate (MBR) și Gestionarea Resurselor Umane în OSC”, ce se va desfășura în perioada 19 – 20 noiembrie 2015, în incinta Sky Land.

Obiectivele seminarului:

  • abilitarea participanților cu cunoștințele și capacitățile necesare în Managementul Bazat pe Rezultate, elaborarea rapoartelor calitative în baza rezultatelor și nu a activităților;

  • principiile de bază ale Gestionării Resurselor Umane (GRU) în Organizațiile Societății Civile (OSC);

  • facilitarea schimbului de experiențe dintre participanții la seminar.

La acest training veți:

– învăța esența Managementului bazat pe Rezultate (MBR) și gestionării resurselor umane;

– înțelege diferențele dintre managementul „tradițional” și MBR și de ce MBR devine abordarea multor finanțatori și a altor actori;

– cunoaște lanțul rezultatelor pe termen scurt – mediu – lung;

– exersa elaborarea proiectelor și întocmirea rapoartelor utilizând abordarea MBR;

– familiariza cu procedeele, instrumentele de GRU, inclusiv a Planurilor de Dezvoltare Personala (PDP);

– obține numeroase sfaturi utile și practice referitor la gestionarea și motivarea resurselor umane.

Trainingul va fi realizat în limba română de către echipa OCT CARASENI, condusă de Gheorghe Caraseni – trainer-consultant cu o experiență națională și internațională de circa 20 de ani în evaluarea și dezvoltarea proiectelor naționale și internaționale, precum și de traineri/consultanți din Moldova participanți la seminarele precedente realizate în cadrul proiectului.

Doritorii de a participa la acest eveniment sunt solicitați să completeze și să expedieze formularul de aplicare la e-mailul: nadya_parasca@yahoo.com până la sfârșitul zilei de 12 noiembrie 2015.

Costurile de instuire, alimentare, transport și cazare (pentru personele din afara Chișinăului) sunt acoperite de FHI 360 în cadrul inițiativei „Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova”. Pentru formularul de aplicare, întrebări sau informații suplimentare contactați Nadia Parasca, email: nadya_parasca@yahoo.com sau la mob. 0692-86-594.

Acest eveniment este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin OCT CARASENI și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.