thumb image

Seminar de instruire pentru lucrătorii de tineret și reprezentanții consiliilor locale

Consiliul Național al Tineretului din Moldova invită tinerii, reprezentanți ai consiliilor locale, lucrători de tineret, etc. la o sesiune de instruire privind modalitatea de funcționare a consiliilor locale de tineret și cum acestea interacționează cu lucrătorii de tineret. Evenimentul se va desfășura în perioada 18 – 19 aprilie, Vadul-lui-Vodă și va fi moderat de către Stela Stratilă-Sârbu, membră a Echipei de Traineri CNTM și formator național.

În cadrul acestuia vor participa 45 de reprezentanți ai consiliilor de tineret, lucrători de tineret, etc. și va fi abordat cadrul legal de funcționare a acestora și cum este stabilită legătura cu lucrătorii de tineret pentru obținerea rezultatelor scontate. Care sunt domeniile de activitate, problemele și obstacolele pe care le întâmpină consiliile de tineret și aspectele unor parteneriate durabile cu lucrătorii de tineret – principalele aspecte care vor fi discutate. 

Pentru a participa în cadrul acestui seminar, participanții vor expedia un mesaj de confirmare la adresa ion.bambuleac@cntm.md, până la data de 16 aprilie.

În cazul în care aveți anumite întrebări, vă încurajăm să îl contactați pe

Ion Bambuleac, 

Coordonator al direcției Politici de Tineret,

Consiliul Național al Tineretului din Moldova,

tel. 076 713 568, 

ion.bambuleac@cntm.md