thumb image

Președintele CNTM, Terentie Carp, a fost ales membru al biroului Consiliului Național al ONG-urilor

Ieri, 24 noiembrie, organizațiile neguvernamentale au participat la Forumul Organizațiilor Neguvernamentale, ediția a VIII-a. Consiliul Național al Tineretului din Moldova a fost reprezentat de către Terentie Carp, președinte CNTM. Evenimentul a fost organizat de către Consiliul Naţional al ONG din R. Moldova (Consiliul ONG) cu scopul de a analiza, discuta, formular recomandări vis-a-vis de problemele importante cu care se confruntă societatea civilă.

În cadrul acestuia, au ales noii membri ai Consiliului Naţional al ONG-urilor şi au discutat despre reuşitele şi despre insuccesele, din ultimii doi ani. Reprezentanţii organizaţiilor societăţii civile au votat o rezoluţie în care au subliniat importanţa implicării ONG-urilor în procesul decizional, transmite IPN.

Terentie Carp a fost ales în calitate de membru al Consiliului Național al ONG-urilor, pe lângă ceilalți membri selectați.

Forumul ONG-urilor a fost organizat cu suportul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) prin intermediul programului FHI 360 „Parteneriate pentru o Societate Civilă durabilă”.