thumb image

Poziții vacante: doi membri ai Biroului Executiv și trei membri în comisia de cenzori CNTM

Consiliul Național al Tineretului din Moldova organizează la data de 19 decembrie 2015, Adunarea Generală, în cadrul căreia, pe lângă alte activități incluse în agendă, vor fi alese organele de conducere CNTM: doi membri ai Biroului Executiv și trei membri în comisia de cenzori.

Conform Statutului CNTM, Biroul Executiv este compus din 7 persoane: președinte, vicepreședinte și cinci membri de birou. Acesta este organul executiv al CNTM, activează în bază de voluntariat, în afara oricărui conflict de interese. Comisia de cenzori este organul de control al asociației: prezintă și verifică raportul financiar al asociației.

Pentru suplinirea funcțiilor se anunță concurs către organizațiile membre CNTM eligibile. Conform Regulamentului Intern de activitate, persoanele interesate vor depune la secretariatul CNTM un dosar pregătit, în baza Termenilor de Referință:

Termeni de referință pentru funcția de membru al Biroului Executiv CNTM;

Termeni de referință pentru Comisia de Cenzori.

Termenul-limită de expediere a dosarului este 18 decembrie. Dosarele vor fi transmise prin e-mail la adresa: cntm.corespondenta@gmail.com.

Tot în cadrul evenimentului din 19 decembrie, organizațiile membre CNTM cu statut de asociat, vor avea posibilitatea să depună dosarele pentru a deveni membru cu drepturi depline.

Amintim că la Adunarea Generală precedentă, ce s-a desfășurat pe 26 septembrie, au fost aleși președintele CNTM (Terentie Carp), vicepreședintele – Ana Indoitu, și trei membri de birou – Veaceslav Cerneavschi, Mirela Lungu și Victor Burea, reprezentanți ai organizațiilor membre ale Consiliului Național al Tineretului din Moldova. 

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați:

Igor Ciurea,

Secretar General Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM);

022235175/022233088

cntm.corespondenta@gmail.com