thumb image

Participă la Summer University pentru a afla mai multe despre HR

AEGEE-Chișinău îți pregătește 2 săptămâni de neuitat și te invită la Summer University – un proiect bazat pe training-uri, cu un vast program social. Între 14 – 27 iulie AEGEE-Chișinău te provoacă să obții cunoștințe noi în domeniul Resurselor Umane, dar și să te distrezi la maxim. Dacă cunoști limba engleză la nivel de comunicare, ești responsabil și interesat de HR, atunci ești persoana mai mult decât potrivită. Îți sunt oferite cinci zile de training-uri interactive în sfera HR, cu traineri și participanți internaționali, excursii și alte activități de divertisment.

Vei face kayaking pe Nistru, vei participa la Căruța racing, vei avea parte de un master class în coptul plăcintelor și vei lua parte la un workshop al dansurilor moldovenești. Participarea la training-uri este de 35 de Euro, implicarea în programul de divertisment – 50 de Euro, iar dacă alegi combinația perfectă între învățare și distracție, vei achita 80 de Euro.

Transmite scrisoarea ta de intenție și datele personale la adresa electronică: aegeechisinau@yahoo.com  și vei fi contactat neapărat.

Petrece-ți vara alături de AEGEE-Chișinău, într-un mod inedit, așa cum nu ai mai făcut-o pînă acum!

Pentru detalii, accesează pagina de facebook a evenimentului.