thumb image

Participă la ENable și învață engleza conversațională cu traineri internaționali

Vara asta ai o porție dublă de Enable! AIESEC Chișinău anunță deschiderea aplicărilor în cadrul celei de-a patra ediții a proiectului ENable pentru toți doritorii de a învăța limba engleză conversațională, într-un curs de 4 săptămâni, care va fi facilitat de către mai mulți tineri internaționali și care va începe la data de 1 august.

Limba vorbită este doar un detaliu de care trebuie să ții cont în ziua în care granițele par să devină tot mai transparente, mai ales din cauza spațiilor virtuale de comunicare. Importanța cunoașterii limbii engleze de la capriciu devine o necesitate, întrucât este cunoscută, cel puțin la nivel de bază, de aproape o treime din populația globului.

Proiectul ENable este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani. Durata acestuia este de 4 săptămâni, timp în care participanții își vor putea perfecționa limba engleză la nivel conversational, prin intermediul unor discuții facilitate de către tineri internaționali din țări precum: Turcia, Azerbaijan, China etc.

Motivele pentru care ar trebui să devii participant al acestui proiect sunt următoarele:

# Vei avea ocazia să-ți perfecționezi engleza conversațională;
# Vei interacționa cu tineri internaționali și vei avea ocazia să trăiești într-un mediu multicultural, chiar aici, la noi acasă;
# Vei cunoaște mai multe despre cultura altor țări etc.
# Îți vei dezvolta abilitățile de public speaking;
# Networking cu alți tineri dornici de a se dezvolta;
# Utilizarea eficientă a timpului liber.

Dacă dorești să-ți perfecționezi nivelul de comunicare în limba engleză, să obții mai multă încredere în propriile forțe, dar și să interacționezi cu tineri din toate colțurile lumii, te îndemnăm să te înregistrezi la cursul de patru săptămâni de engleză conversațională.

Formularul de aplicare îl poți găsi https://podio.com/webforms/16296761/1094133

Taxa de participare constituie 400 de lei iar data-limită pentru înregistrare este 30 iulie, ora 23:59.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe pagina de Facebook a organizației.