thumb image

Organizația Internațională pentru Migrație (IOM) te invită să participi la concursul foto și video „PLURAL+ MOLDOVA”

Luând în considerație că migrația populației, în special a celei tinere, a devenit o problemă gravă, aceasta necesită o atenție sporită. Organizația Internațională pentru Migrație te invită să participi în concursul „Plural+ Moldova”. Concursul este dedicat tinerilor cu vârstă cuprinsă între 9 și 25 de ani și este o oportunitate să-și exprime viziunile asupra problemelor și aspectelor legate de migrație.

Tot ce trebuie să faci este să trimiți filmulețul tău, ce va dura între 1 și 5 minute, de orice gen sau stil (documentar, film artistic, desen animat) sau fotografiile, până la 3 lucrări, ce vor reflecta subiecte legate de migrație, respectarea drepturilor umane și a demnității acestuia, principiul de toleranță, promovarea coeziunii sociale între popoare şi confesiuni, etc.

Câștigătorii vor fi premiați în cadrul galei, organizată anual în contextul Zilei Internaţionale a Migranţilor, pe 18 decembrie.

Regulamentul de participare și formularul de înscriere, pentru fiece categorie în parte, le găsiți pe iom.md

Concursul foto şi video „PLURAL + MOLDOVA”, ediția 2015, este organizat de Organizația Internațională pentru Migrație, cu suportul Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei,  în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova, Organizaţia Naţiunilor Unite în Republica Moldova şi OWH Studio.