thumb image

Organizația dvs. contribuie la Agenda 2030 și Obiectivele pentru Dezvoltare Durabilă? Acum aveți posibilitatea să comunicați tuturor ce realizează în acest sens

Forumul European de Tineret a lansat un nou proiect de cercetare care are ca scop prezentarea modurilor inovatoare și diverse în care tinerii colaborează pentru a construi un viitor mai bun, mai echitabil și mai durabil.

Știm că organizațiile de tineret din Europa, de la nivel național la nivel regional și local, fac lucruri uimitoare care au un impact pozitiv asupra societăților noastre. Pentru a avea o imagine de ansamblu, este nevoie ca să ne unim forțele și eforturile, astfel și impactul va fi unul mai mare.

De fapt, atât de multe dintre aceste proiecte, campanii și acțiuni reprezintă elemente cruciale ale puzzle-ului care ne ajută pe toți să realizăm Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă.

Cu ajutorul contribuției dvs., YFJ va putea să prezinte ceea ce fac deja organizațiile de tineret și să creeze un set de instrumente pentru ca noi toți să lucrăm mai eficient spre un viitor care să beneficieze atât oamenii, cât și planeta.

Cum poți să te implici:

  • completează sondajul cu informații despre activitatea organizației dvs. în acest sens;
  • dacă nu știi exact cum obiectivele de Dezvoltare Durabilă (SDG) se se pliază pe ceea ce face organizația dvs.? Atunci ia legătura cu cei responsabili de la Forumul European de Tineret:
  • distribuie mesajul la cât mai multe organizații de tineret, rețelele din care faceți parte.

Termen-limită: 23 septembrie 2018

Dorești să afli mai multe despre ce vom face cu această cercetare? Toate detaliile sunt aici. Nu ezita să contactați ofițerul pentru politica tineretului, Jan la jan.mayrhofer@youthforum.org sau cercetătorul extern, Claire la claire-gillette@orange.fr.