thumb image

Invitație de implicare în Săptămâna Naţională a Sănătăţii (SNS) 2015

Asociaţia obştească „Tinerii pentru dreptul la viață” (TDV) ce activează în calitate de Secretariat al Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat va organiza în perioada 3 – 9 august, 2015, Săptămâna Națională a Sănătăţii (SNS) 2015, ediția a V-a, în cadrul proiectului „Motivarea și implicarea organizațiilor de tineret ca instituții-gazdă a activității de voluntariat” finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Evenimentul este destinat organizațiilor/instituțiilor care au scop promovarea unui mod sănătos de viaţă şi al voluntariatului printre toate categoriile de vârstă și grupuri de beneficiar, axându-se în special pe categoria tinerilor, adolescenţilor şi copiilor din Republica Moldova.

Rugăm organizaţiile/instituţiile publice sau private care doresc să se implice activ în SNS 2015, să descarce Formularul de participare SNS 2015, să-l completeze şi să-l trimită până la data de 29 iulie, pe adresa tdv_secretariat@yahoo.com .

Menționăm că activitățile planificate vor fi incluse în Calendarul SNS 2015 ce va fi prezentat mass-mediei naționale. La final se va elabora Raportul SNS 2015 care va cuprinde descrierea narativă şi financiară a evenimentului. Acest raport şi fotografiile de la activităţi vor fi postate pe site-urile organizaţiilor participante.

Săptămâna Naţională a Sănătăţii 2015 este organizată cu implicarea membrilor și partenerilor Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat şi susţinută financiar de Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.