thumb image

Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social – IarmarEco își deschide porțile pentru cea de-a patra ediție

Deja al patrulea an la rând, Asociația Obștească „EcoVisio” organizează Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social – IarmarEco. Scopul acestui eveniment este de a informa publicul larg despre beneficiile unui stil de viață mai sănătos și conștient în Moldova. Mai mult decât atât, iarmarocul contribuie la crearea relațiilor de încredere dintre ONG-uri, cetățeni, antreprenori și instituțiile guvernamentale competente, astfel favorizând apariția și implementarea ideilor noi pentru dezvoltarea durabilă a regiunii.

În 2016, pentru prima dată evenimentul va fi extins pe 2 zile, 15-16 octombrie. Prima zi a iarmarocului va fi dedicată workshop-urilor educative, prezentărilor, networkingului și discuțiilor cu reprezentanții Ministerelor pe tema ecologiei și a dezvoltării durabile. În cea de-a doua zi vor avea loc expoziția inițiativelor, vânzări, ateliere de lucru.

În acest an, la eveniment vor participa peste 80 de antreprenori sociali și inițiative ecologice din Moldova, care vor prezenta și comercializa produse organice, lucruri hand-made, cosmetică naturală, jucării și multe altele. Pe lîngă aceasta, IarmarEco 2016 conține și mai multe activități pe tema construcțiilor ecologice, economiei verzi, tratamentelor naturiste, vegetarianism și alte teme interesante. Pe parcursul întregului eveniment va fi organizată o zonă pentru copii, cafenea cu mâncare vegetariană și vegană și, bineînțeles, tombolă.

Combinația dintre iarmaroc, activități educative și networking facilitat face ca IarmarEco să fie un eveniment deosebit și unic în domeniul ecologiei și activismului social în Moldova.

IarmarEco 2016 va avea loc pe 15 și 16 octombrie în sediul Atrium, et. 4, Albișoara 4, Chișinău.

Dacă doriți să fiți expozant în cadrul evenimentului, aici găsiți formularul de înregistrare și regulamentul.

Pentru mai multe informații despre edițiile trecute, puteți accesa website-ul www.iarmareco.md sau pagina de facebook

Cu respect, echipa IarmarEco

Ina Gordeeva

Valeria Șvart-Gröger

Olga Pijevskaia

Veronica Cazacov