thumb image

GirlsGoIT te invită la Open Coffee Club

GirlsGoIT organizează un nou eveniment dedicat persoanelor pasionate de domeniul IT. Dacă te gândești „să îmbrățișezi” cariera în tehnologii informaționale, dar nu ești sigură că te potrivești pentru aceasta, dorești să cunoști ce îți poate oferi acest sector înainte de a lua o decizie, atunci ești așteptată la acest Open Coffee Club, ce se va desfășura de această dată la Orhei. 
Open Coffee Club este un club de discuție ce îți oferă posibilitatea de a afla secretele domeniului IT de la femei de succes care au ani de experiență de împărtășit cu tine.
Într-o atmosferă relaxantă și degajată, vei putea adresa orice întrebare ce te va ajuta să decizi mai ușor dacă IT-ul este pentru tine și cum îți poți crea o carieră de succes. 

Clubul va avea loc pe data de 7 august la Orhei și va fi găzduit de către Novateca: The Global Libraries Program în Moldova.

Formatul evenimentului va fi sub forma unor discuții. Ca și în edițiile precedente, în calitate de vorbitoare vor fi două femei de succes din domeniul IT, și anume: Michelle Iliev, de la Centrul de Guvernare Electronică și Elena Ivanova, de la Yopeso. În prima parte a evenimentului, vor avea loc activități de prezentare: ce înseamnă pentru speakeri IT și cum le-a influențat acesta viața și cariera, iar în cea de-a doua, participantele vor avea posibilitatea să discute direct, acordând întrebări și cerând sfaturi practice, despre cum poți să devii o femeie de succes în domeniul IT. 

Amintim că prima sesiune a avut loc la Chișinău, pe data de 24 iulie, cu suportul partenerului local, Generator Hub, cea de-a doua – la Strășeni. Sperăm că și această ediție, ce se va desfășura la Orhei, va avea același succes și va aduna persoanele dornice să-și dezvolte o carieră în acest domeniu.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina oficială a evenimentului Open Coffee Club.