thumb image

Echipa de voluntari ai Asociației Little People Republica Moldova își mărește forțele!

Asociația Little People a conceput un program de suport psihosocial care să răspundă la nevoile specifice copiilor și adolescenților cu cancer prin intermediul activităților de suport desfășurate de specialiști și voluntari ai asociației. 
Dacă ești interesat să dăruiești zâmbete și suport supereroilor în lupta împotriva cancerului într-o manieră structurată, expediază-ne CV-ul și scrisoarea de intenție, ambele în limba engleză, la adresa de email  betti@thelittlepeople.ro până pe data de 08 Iulie. 

Cei ce vor aplica vor fi contactați  și ulterior invitați la interviul de selecție. Persoanele selectate vor beneficia de o serie de training-uri de pregătire și supervizare a coordonatorului pe toată perioada desfășurării activităților, materialele de lucru fiind asigurate total de către asociație. Voluntarii se implică în activitățile terapeutice cel puțin o dată pe săptămână între orele 15:00 – 17:00 sau 16:00 – 18:00, de luni până vineri, în cadrul Institutului Oncologic. Activitățile terapeutice se desfășoară sub îndrumarea coordonatorului, în urma căruia se fac mici rapoarte de activitate în limba engleză. 

Pentru mai multe informații, ne poți vizita pe facebook: https://www.facebook.com/AsociatiaLittlePeopleRepublicaMoldova/
Implicarea ta contează! Ești așteptat cu drag în echipa Little People!