thumb image

A doua ediție a evenimentului „Zilele Carierei” se va organiza la 3 – 6 aprilie. Vezi ce îți rezervă!

Centrul de Ghidare în Cariera al ASEM organizează în perioada 03 – 06 aprilie 2017 ediţia a doua a proiectului „Zilele Carierei”. Evenimentul este destinat studenților, absolvenților,  liceenilor, reprezentanților companiilor și altor persoane interesate.

Timp de 4 zile, în ASEM, vor fi organizate manifestări focusate pe asigurarea conexiunii dintre reprezentanții economiei reale şi tinerii specialiști, atât studenți și absolvenți ASEM cât și alte persoane interesate.

Prin organizarea evenimentului ASEM urmăreşte:

  • facilitarea inserţiei tinerilor pe piaţa muncii;
  • corelarea competentelor profesionale ale tinerilor specialişti cu nevoile angajatorilor;
  • identificarea posibilităților de colaborarea dintre Centrele de Ghidare în Carieră universitare cu departamentele HR din cadrul companiilor.

Evenimentul cuprinde workshop-uri, training-uri, discuţii panel, ateliere de dezvoltare personală şi profesională în cadrul cărora vor fi abordate probleme practice, legate de conexiunea dintre universitate și economia reală, angajarea și construirea carierei profesionale a tinerilor, oportunități de dezvoltare existente pe piața serviciilor educaționale etc.

Pe durata proiectului vor fi organizate şi 3 târguri, în cadrul cărora companiile și ONG-urile vor avea posibilitatea să prezente oferte de muncă și voluntariat, internship-uri, programe de dezvoltare pentru tineri şi de mobilitate academică etc.

Programul întreg al evenimentului poate fi vizualizat AICI.

Tinerii interesaţi de eveniment se pot înregistra completând formularul de participare. Participarea este GRATUITĂ.

Companiile interesate de eveniment  au posibilitatea de a participa gratuit sau în calitate de partener. Pentru a afla mai multe detalii și/sau pentru a deveni partener al acestui proiect puteți lua legătura cu organizatorii:

Telefon: +373 22 402 824, +373 22 402 929

E-mail: cariera.ase@gmail.com