thumb image

CNTM vă invită la o sesiune de instruire în domeniul Resurselor Umane și a Managementului Financiar în ONG-uri

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) invită reprezentanții ONG-urilor din întreaga țară, să participe la un Curs de instruire în Managementul Resurselor Umane și Managementului Financiar în ONG-uri, care va fi organizat în perioada 30 mai – 2 iunie 2016, la Vadul lui Vodă.

Cursul de instruire este organizat în parteneriat cu Centrul de Instruire și Consultanţă Organizațională (CICO) și AEGIS TRAINING şi este susţinut financiar de către Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova şi Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) prin intermediul Proiectului ”Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova”, implementat de FHI 360 Moldova.

În calitate de formatori vor fi:

  • Vitalie Popescu, AEGIS TRAINING;
  • Stela Jerebțov, CICO.

Instruirea este destinată persoanelor din cadrul organizațiilor neguvernamentale, pozițiile cărora sunt relevante tematicilor propuse. La instruire vor participa 18 persoanele selectate, care vor întruni toate criteriile de participare, iar prioritate va fi oferită reprezentanţilor ONG-urilor din regiunile (raioanele) ţării.

Organizatorii vor asigura cheltuielile necesare participanţilor (cazare, alimentare, transport tur-retur Chișinău–Vadul lui Vodă), cu excepţia cheltuielilor de transport din localități spre Chișinău. Aceste cheltuieli vor fi acoperite de către beneficiari.

Pentru a participa la instruire, vă rugăm să vă înregistrați, completând următorul formular, până la data de 22 mai 2016 și să confirmați, ulterior, disponibilitatea de a participa la instruiri.

Pentru orice întrebări sau neclarități nu ezitați să îl contactați pe:

Valeriu Drăgălin,

Coordonator Dezvoltare Instituțională, CNTM

email: valeriu.dragalin@cntm.md.

Acest curs de instruire este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin organizatorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.