thumb image

CNTM vă invită la o sesiune de informare despre YouthPass, Erasmus+ și EVS

Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în parteneriat cu Generator Hub, organizează la data de 18 iulie o sesiune de informare privind oportunitățile europene de care pot dispune studenții moldoveni: YouthPass, Erasmus+ și European Volunteering Service (EVS).

Scopul activității este de a informa tinerii despre posibilitățile oferite de unele dintre cele mai mari programe internaționale destinate tinerilor, în special despre YouthPass: ce este un certificat YouthPass, cum se eliberează, beneficiile pe care acesta le aduce etc.

De asemenea, din motiv că există o mulțime de întrebări legate de procedura de înscriere în cadrul unui proiect european, cine poate participa, ce acte are nevoie și cui se adresează pentru mai multe întrebări, în cadrul panelului de discuții la eveniment, veți avea oportunitatea să adresați aceste întrebări persoanelor care au experiență în acest sens.

Trainingul va avea loc în incinta la Generator Hub (bulevardul Ștefan cel Mare 202, bloc 2 etaj 4) cu începere de la orele 18:00. Pentru a participa la eveniment, vă încurajăm să completați formularul de înregistare, care vă ia un minut.

Menționăm că YouthPass este un instrument cu ajutorul căruia participanţii la proiecte finanţate prin intermediul Programului „Erasmus+ Tineret în Acţiune” pot descrie activităţile desfăşurate şi rezultatele învăţării.

Pentru mai detalii, urmăriți pagina oficială a evenimentului.