thumb image

CNTM te invită la Gala Teatrului Intercultural 2018

Consiliul Național al Tineretului din Moldova te invită la Gala Teatrului Intercultural 2018, eveniment național organizat în contextul proiectului Dialog Intercultural în Moldova, pe 17 noiembrie, ora 11.00, la Pretura Sectorului Centru.

Gala Teatrului Intercultural este un eveniment în cadrul căruia nouă echipe formate în cele opt regiuni de implementare a proiectului, vor aborda subiecte precum toleranța, discriminarea, comunicarea între religii, culturi, etnii, etc. Acestea, prin intermediul unor piese de teatru vor contribui la sensibilizarea populației și la promovarea dialogului intercultural.

Evenimentul este organizat pentru al treilea an și a adunat peste 200 de tineri care, prin intermediul unei piese de teatru, și-au exprimat atitudinea și viziunea vis-a-vis de situațiile de discriminare pe care le întâlnit sau de care au fost afectați.

Dacă îți pasă de societatea în care crești și te dezvolți și vrei să devii ambasador al multiculturalității, vino pe 17 noiembrie la Gala Teatrului Intercultural unde vei întâlni tineri la fel de entuziaști și păsători ca și tine.

Acest eveniment este  organizat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în cadrul proiectului „Dialog intercultural în Moldova”,  susținut financiar de către Fundația Elvețiană pentru Copii „Pestalozzi”. Opiniile exprimate aparțin Consiliului Național al Tineretului din Moldova și nu reflectă în mod necesar poziția donatorilor.