thumb image

CNTM selectează membri în Echipa de Traineri (POT)

Consiliul Național al Tineretului din Moldova este o structură umbrelă a 46 organizații de tineret, care este implicată în promovarea și monitorizarea politicilor de tineret la nivel național și local. Pentru a asigura suportul continuu cu asistență și expertiză pentru organizațiile de tineret în cadrul CNTM, a fost creată echipa Pool of Trainers.

Pool of Trainers CNTM este o echipă naţională, misiunea căreia este de a facilita dezvoltarea sectorului asociativ în Republica Moldova, prin acordarea suportului informațional organizațiilor membre CNTM, altor organizații de tineret, Consilii Locale ale Tinerilor, Centre de Resurse pentru Tineri, precum și altor parteneri CNTM naționali sau internaționali.

În anul 2016 urmează să fie selectați noi membri ai echipei, pentru un mandat de 2 ani.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați Termenii de Referință pentru membrii Pool of Trainers.

Dosarul de aplicare urmează a fi depus la adresa de email valeriu.dragalin@cntm.md, până la data de 12 februarie ora – 17:00, și trebuie să conțină:

  1. CV-ul aplicantului;
  2. scrisoarea de motivare (cu indicarea a 2 persoane de referință).

Rezultatele primei etape vor fi anunțate Marți, 16 februarie, 2016. Persoanele selectate vor fi invitate la un interviu ce va avea loc în perioada 18 – 19 februarie 2016. Rezultatele finale ale procesului de selecție, urmează să fie anunțate la data de 23 februarie.

Pentru orice neclarități nu ezitați să ne contactați!