thumb image

CNTM lansează un apel către voluntari de a se implica în organizarea Festivalului Tineretului

De ziua internațională a tineretului, 12 august, Consiliul Național al Tineretului din Moldova și-a unit eforturile cu Ministerul Tineretului și Sportului și Fondul Națiunilor Unite pentru Populație, UNFPA,  pentru a organiza un festival dedicat în exclusivitate tinerilor.

În această vară readucem celebrarea Zilei Tineretului într-un format nou şi unic, în care tinerii au posibilitatea să discute de la egal la egal cu factorii de decizie, să cunoască organizaţii şi programe destinate tinerilor şi să se simtă bine pe fundalul unui festival muzical. Evenimentul conţine şi o premieră în abordarea şi soluţionarea problemelor cu care se confruntă tinerii, prezentarea Indexului de Tineret.

Dacă eşti tânăr, plin de entuziasm şi energie, dornic de a contribui la evoluţia sectorului de tineret din Moldova şi-ţi pasă de cum tinerii îşi afirmă identitatea de ziua acestora, eşti bine-venit în echipa organizatorilor Festivalului Tineretului. Îţi garantăm experienţa de a pătrunde în culisele unui Youth Festival şi de a participa într-un program care schimbă, în 10 ore de activităţi intense, ritmul tinerilor din Moldova. Toți participanții vor primi un certificat prin care activitatea lor va fi recunoscută și alte facilități în timpul Festivalului.

Cei care își doresc să trăiască unul din cele mai aşteptate evenimente de tineret sunt invitați să completeze formularul online disponibil la acest link, până în data de 10 august. 

Pentru mai multe detalii sau dacă aveți ceva întrebări, nu ezitați să-i contactați pe:

Axenti Auraauraxenti@gmail.com / 069413839

Terentie Carpterentie.carp@cntm.md / 069883882