thumb image

CNTM lansează apelul pentru înscrierea în cadrul proiectului „Academia Tinerilor Activi Comunitari”

Consiliul Național al Tineretului din Moldova, organizație-umbrelă a 46 de organizații de tineret, anunță selectarea a 10 echipe formate din 2 persoane care vor reprezenta 10 raioane ale țării și urmează să participe în cadrul proiectului „Participarea Tinerilor pentru Dezvoltare Comunitară”.

Fiecare participant urmează a fi instruit și capacitat în domeniul dezvoltării comunitare în cadrul „Academiei Tinerilor Activi Comunitari”, ce va avea loc în perioada 20 – 21 februarie 2016, ulterior aceștia vor asigura implementarea în regiunile lor inițiativele comunitare, fiecare inițiativă locală fiind susținută financiar cu o sumă ce nu va depăși 600 USD. Persoanele selectate și instruite vor deveni persoane-resursă în regiunea lor.

Pentru mai multe detalii referitoare la proiect, cât și pentru a vedea profilul participantului, vă rugăm să analizați Termenii de Referință ai apelului.

Dosarul de aplicare va fi transmis până în data de 07 februarie 2016, prin e-mail la cntm.corespondenta@gmail.com cu mențiunea „Proiecte Comunitare”.

Dosarul de participare urmează să conțină:

Consiliul Național al Tinerilor din Moldova încurajează implicarea femeilor, reprezentanților diferitor etnii, a minorităților etnice și culturale, etc. și va încerca implicarea tinerilor indiferent de situația financiară, socială, viziuni politice sau culturale.  

Pentru orice întrebări sau neclarități nu ezitați să contactați:

Valeriu Drăgălin,

Coordonator Dezvoltare Instituțională, Consiliul Național al Tineretului din Moldova,

email: valeriu.dragalin@cntm.md,

telefon: (022) 233 088.

Acest proiect este realizat de „Consiliul Național al Tineretului din Moldova” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.