thumb image

CNTM angajează un expert independent/organizație care va elabora mecanismul de co-management în domeniul de tineret la nivel local și a regulamentului-tip de funcționare a acestei structuri

CNTM își propune să angajeze un expert independent/organizație care va elabora mecanismul de co-management în domeniul de tineret la nivel local și a regulamentului-tip de funcționare a structurii de co-management.

Dezvoltarea acestui instrument de organizare și funcționare a structurii de co-management va institui rolul tinerilor în procesul decizional și capacitatea de advocacy la nivel local. Această structură va fi constituită din reprezentanți ai organizațiilor de tineret, centrelor de tineret, grupurilor de inițiativă a tinerilor, Consiliilor Locale de Tineret. Un expert va fi implicat în acest sens, pentru dezvoltarea metodologiei și a cadrului de reglementare a acestei structuri.

Cerințe față de candidați:

  • experiență pe domeniul de intervenție, cu o activitate de minim 2 ani;
  • cunoașterea cadrului legal ce ține de politicele publice;
  • dispunerea de personal calificat pentru realizarea unor asemenea documente(pentru organizații);
  • abilități excelente de analiză;
  • cunoașterea specificului sectorul de tineret la nivel național și european;
  • cunoașterea limbii române este obligatorie. Cunoașterea limbii ruse este un avantaj.

Persoanele interesate trebuie să transmită un dosar, care să conțină:

  • CV (persoanei sau organizației și persoana/persoanelor din cadrul organizației care urmează să elaboreze studiul);
  • metodologia de elaborare a structurilor de co-management pentru tineri;
  • oferta financiară per zi.

Termenii de referință pot fi consultați aici.

Dosarul de participare va fi transmis până pe 25 aprilie, prin e-mail la adresa cntm.corespondenta@gmail.com cu mențiunea „Expertiză – regulament co-management”. În procesul de examinare, se va acorda prioritate dosarelor transmise de către organizațiile de tineret care fac parte din „Rețeaua de advocacy pentru tineri”.

Pentru întrebări de clarificare, vă rugăm să contactați Asistentul Politici de Tineret CNTM, Ana-Maria Beldiga, la adresa de e-mail ana-maria.beldiga@cntm.md sau la numărul de telefon +373 611 538 27.

Proiectul „Inițiativa Comună a Șanselor Egale pentru Tineri” este implementat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova cu suportul Fundaţiei Est-Europene în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.