thumb image

CNTM angajează un expert care va mentora realizarea campaniilor de colectare de fonduri în organizațiile selectate

Cu suportul FHI 360, Consiliul Național al Tineretului din Moldova angajează un expert care va mentora realizarea unei campanii eficiente de strângere de fonduri online pentru organizațiile de tineret selectate.

Creând o conexiune dintre prioritatea a III-a din strategie (dezvoltarea organizațiilor și inițiativelor de tineret) și cu noua direcție prioritară stabilită la Adunarea Generală, de asemenea luând în considerație necesitatea de formare a surselor suplimentare de venit în cadrul organizațiilor și centrelor de tineret, CNTM a decis să intensifice eforturile pentru cresterea  posibilităților de strângere de fonduri în mediul online pentru organizațiile de tineret și centrele de tineret.

Expertul va utiliza cele mai bune practici de organizare de campanii de strângere de fonduri din resurse online, cum ar fi crowdfunding, monitorizând elaborarea campaniilor de colectare de fonduri online pentru organizațiile de tineret și ca acestea să fie de succes.

Responsabilitățile expertului:

În vederea monitorizării efectuării campaniilor pentru colectare de fonduri online a organizațiilor de tineret, în cadrul procesului de monitorizare, expertul va avea următoarele responsabilități:

  • elaborarea planului de acțiuni a campaniei împreună cu organizațiile de tineret;
  • oferirea de mentorat în derularea campaniilor;
  • evaluarea rezultatelor campaniilor lansate;
  • raportarea acțiunilor înteprinse în procesul de mentorat.

Pentru a afla mai multe detalii privind poziția, consultați Termenii de Referință.

Dosarul de aplicare va fi transmis până în data 23 martie 2017, prin e-mail la cntm.corespondenta@gmail.com cu mențiunea „Angajare Expert Mentorat”.

Pentru întrebări de clarificare, vă rugăm să contactați Daniel Cojocari, Coordonator direcția Drepturile Tinerilor și Incluziunea Socială, la adresa de e-mail daniel.cojocari@cntm.md  sau la numărul de telefon (+373 22) 235 175, mob. (+ 373 68) 534 510.