thumb image

CICO selectează 12 contabili din OSC-uri pentru a participa la cursul de instruire: „1C Contabilitate – Modul ONG”

Centrul de Instruire și Consultanță Organizațională (CICO) anunță concurs de selectare a 12 contabili din Organizațiile Societății Civile (OSC) pentru a participa la Cursul de Instruire „1C Contabilitate – Modul ONG”, în baza software „Logic-Cont 8.2. Enterprise Contabilitate pentru organizații non-profit”.

Furnizor: Serviciile de instruire ale participanților sunt oferite de către CICO în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltare în RM.

Perioada: Cursul se va organiza în perioada 05 – 09 octombrie 2015, timp de 5 zile lucrătoare.

Cine poate aplica: Contabilii care activează în cadrul unui OSC din țară și au o experiență profesională de maxim 5 ani și care intenționează/ doresc să învețe/ actualizeze cunoștințele în 1C Contabilitate – Modul ONG și să frecventeze integral orele cursului.

 Procedura de aplicare:

  1. Completarea Formularului Online sau completarea Formularului în Word (descărcați aici) 
  2. Prezentarea unei Scrisori de recomandare/solicitare din partea organizației la care este angajat (prezentarea acestui document nu este obligatorie, dar totuși va spori șansele aplicantului).

Dosarul participantului va fi expediat la adresa s.jerebtov@management.md cu titlul „Curs 1C Contabilitate”.

Prioritate va fi acordată contabililor care nu activează în Chișinău.

Limba de lucru – limba română.

Adresa unde va avea loc cursul: Chișinău, str. Al. Pușkin 45, etaj 5.

Organizatorii vor asigura: alimentarea participanților; cazarea participanților din regiuni rambursarea cheltuielilor de transport.

Data-limită de transmitere a dosarelor:  29 Septembrie, ora 12:00.

Persoanele selectate vor fi anunțate joi, 01 octombrie 2015 până la ora 17:00.

Contacte: Stela Jerebțov, Coordonator de Proiect, tel: (+373)22-21-22-03 sau 069-645-356, email: s.jerebtov@management.md , www.management.md

Cursul de instruire este organizat în cadrul programului Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă in Moldova (MPSCS). Pentru mai multe detalii despre MPSCS vă rugăm să vizitați: www.fhi360.md

Acest curs de instruire este posibil datorită  ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Opiniile exprimate aparţin organizatiei CICO şi nu reflectă în mod necesar poziţia USAID sau a Guvernului SUA.