thumb image

Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova vă invită la Gala Tinerilor Jurnaliști, ediția a II-a

Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova (CTJM) organizează cea de-a doua ediție a Galei Tinerilor Jurnaliști. Evenimentul are menirea de a stimula jurnaliștii începători să-și valorifice potențialul, să realizeze materiale calitative și să se implice mai activ în viața societății civile. Premiile vor fi acordate  pe data de 22 noiembrie 2015, tinerilor jurnaliști cu merite și realizări remarcabile, manifestate pe parcursul perioadei 2014 – 2015.

Un jurnalist profesionist este caracterizat prin calitatea materialelor produse de el. Pentru a avea ocazia să fii printre marii câștigători ai uneia dintre cele 4 categorii – presă scrisă, radio, televiziune sau presă on-line, intră în concurs! Este șansa ta de a-ți fi recompensată calitatea produselor și a-ți valorifica munca.

Condițiile pe care trebuie să le întrunești:

– să ai vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani;
– să transmiți dosarul de concus, ce va include 2-3 materiale relevante pentru categoria selectată, realizate pe parcursul anului curent; o scrisoare de intenție și CV – ul actualizat, la adresa de e-mail 
ctjmoldova@gmail.com.

Termenul-limită pentru expediere este 8 noiembrie, ora 24.00.

Evenimentul din acest an va avea loc pe data de 22 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Casa Naționalităților (str. Alexei Mateevici 109/1).
Amintim că prima ediție a Galei Tinerilor Jurnaliști s-a desfășurat în anul 2014, în cadrul căreia au fost premiați treisprezece participanți.

Gala Tinerilor Jurnaliști este organizată în cadrul proiectului „Noua Generație Media”, implementat de Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova, organizație cu 13 ani de activitate și experiență în promovarea unei  prese de calitate în rândul tinerilor.

Pentru detalii:
Violeta Mihailova
Director de Proiect
GSM: 069 986 193

E-mail: mihailova.violeta.eu@gmail.com.

Acest proiect este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Departamentului de Stat al SUA. Opiniile exprimate aparțin Centrului Tânărului Jurnalist din Moldova și nu reflectă în mod necesar poziția Departamentului de Stat al SUA.